Gaudeamus Kirja & Kahvi

Gaudeamus_ulko-RGB_300dpi-1020x679Gaudeamus Kirja & Kahvi on viihtyisä kirjojen, kahvin ja ihmisten kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä.

*****

Tulevia tapahtumia:

torstaina 27.8.2015 klo 13

Uutuuskirjan julkistamistilaisuus:

Paju Rajala: Nuoruuden neljäs näytös (Minerva)

Panu Rajala pohtii omaelämäkerrallisessa teoksessaan suhdetta ikään, elämään, haikeaan ja väistämättä häipyvään nuoruuteen. Rajala kertoo iloista ja innoituksen hetkistä, luetuista kirjoista ja kulttuurisista kokemuksista, jatkuvasta liikkeestä niin Helsingin Punavuoressa kuin Hämeenkyrön hiljaisilla mailla, romantiikasta Pariisin Montmartren rinteillä ja heittäytymisestä Suomen suveen, rakkaan savusaunan mustaan syliin.
Mies tuntee päivien vähenevän, elämän hupenevan, mutta vielä kuumottaa hiillos, vielä on tehtävää ja tulta ennen kuin edessä on tuhka ja multa.

Lisätietoa kirjasta:
http://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=1220

*****

tiistaina 1.9.2015 klo 16

Into-pamfletin julkistamistilaisuus:

Tanja Kuronen ja Hanna Moilanen: Kansalaistyötä kaikille!

Kirjailijat kertovat kirjan taustasta. Miksi he halusivat kirjoittaa kansalaistyöstä, hoivan harmaista alueista ja työvoimapolitiikan epäonnistumisesta? Mikä heitä henkilökohtaisesti puhuttelee kansalaistyön ideassa ja miksi he olisivat valmiita sitoutumaan siihen myös itse?

*****

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun.

*****

Kirja ja kahvi. Päivän paras hetki.

Kirjakaupasta löydät kiehtovimmat tieto– ja tiedekirjauutuudet, ja kahvilan herkut on tehty sen omassa keittiössä.

Kirjakaupassa on saatavilla Gaudeamuksen koko kirjavalikoima, ja lisäksi siellä on laaja valikoima muiden kotimaisten kustantajien tieto- ja tiedekirjoja eri aloilta. Painotus on historiassa, yhteiskunnassa, kulttuurissa, taiteessa, taloudessa, hyvinvoinnissa ja luonnontieteissä, mutta mukaan mahtuu myös muuta mukavaa luettavaa, designia, lukijoiden suosikkeja ja yllättäviä tuttavuuksia. Myynnissä on myös Helsingin yliopiston tuotteita, kyniä, vihkoja ja lehtiä.

Viihtyisään ja raikkaaseen kahvilaan voi tulla nauttimaan vaikkapa aamukahvia ja vastapaistettua croissantia tai lounassalaattia ja -keittoa ja erilaisia oman keittiön valmistamia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kahvilassa suositaan Reilun kaupan tuotteita ja luomua.

Gaudeamus Kirjan & Kahvin toiminnasta vastaavat Rosebud Books ja HYY Ravintolat.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki kaupunkilaiset, ohikulkijat, opiskelijat ja yliopistolaiset!

Avoinna ma-pe 9–20, la 11–17

Yhteystiedot

Gaudeamus Kirja & Kahvi
Vuorikatu 7, 00100 Helsinki
Kaisa-talo, Helsingin yliopiston pääkirjastorakennus

Kirjakauppa +358 50 466 1012
gkk(a)rosebud.fi

Seuraa meitä Facebookissa
https://www.facebook.com/gaudeamus.kirjakahvi

 

529122_373757045980762_1184958645_a