Gaudeamus Kirja & Kahvin kirjakauppaliiketoimintaa jatkaa Rosebud Books Oy

Gaudeamus_ulko-RGB_300dpi-1020x679Gaudeamus Oy luopuu Gaudeamus Kirja & Kahvin kirjakauppatoiminnasta. Maaliskuussa 2015 allekirjoitetulla liikkeen luovutuksella tapahtuvan kaupan myötä toimintaa jatkaa huhtikuun alusta Rosebud Books Oy. Kirjakaupan henkilökunta siirtyy Rosebudin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kirjakauppa-kahvilan asiakkaalle muutos ei juuri näy: Gaudeamus Kirja & Kahvi -nimi tulee säilymään, kirjakauppa pysyy korkealaatuisena tieto- ja tiedekirjallisuuden näyteikkunana ja kaupassa on edelleen saatavilla Gaudeamuksen koko kirjavalikoima.

HYY Ravintolat Oy vastaa jatkossakin GKK:n ravintolatoiminnasta.

– Kirjakauppa on ollut antoisa projekti, jonka myötä olemme oppineet paljon. Olemme kuitenkin ensisijaisesti kustantamo, ja meidän on jatkossa suunnattava kaikki tarmomme ja voimavaramme tähän ydintoimintaamme, kertoo Gaudeamuksen kustannusjohtaja Leena Kaakinen.

– Rosebud Books on Gaudeamukselle jo monista muista yhteyksistä tuttu yhteistyökumppani, joten tiedän, että kauppa siirtyy hyviin ja osaaviin käsiin. Yhteistyömme tulee varmasti olemaan sujuvaa, hän jatkaa.

– Gaudeamus Kirja & Kahvi on erinomainen konsepti Kaisa-talon sydämessä. Liiketoiminnan kehittämisessä sekä kirjakauppa että ravintola ovat olleet tarpeellisia ja tukeneet toisiaan. Tavoitteena on jatkossakin yhdistää tieto ja ruoka – tuotteet ovat raikkaita ja innostavia. Asiakkaille tarjoillaan mietittyä syötävää aamiaisesta iltaan. Gaudeamus Kirja & Kahvissa nähdään ja tullaan nähdyksi, kertoo HYY Ravintoloiden toimitusjohtaja Arja Kosonen.

Vuonna 2012 elokuussa, Taiteiden yönä avattu Gaudeamus Kirja & Kahvi toimii Kaisa-talossa Helsingin yliopiston pääkirjaston yhteydessä.

Laita hyvä kiertämään: