Jyväskylän Kirjamessut

Jyväskylän KirjamessutTule nauttimaan uutuuskirjoista ja Finlandia-keskusteluista Jyväskylän uudistetuille Kirjamessuille 22.-24.11.2019.

Kirjamessut palaavat marraskuun lopussa Jyväskylään. Messut ovat loistava ajankohta napata mukaan toivotut joululahjakirjat, nauttia Finlandia-ehdokkaiden paneelikeskusteluista ja kuunnella kiinnostavaa ohjelmaa ajankohtaisilta kirjailijoilta.

Löydät Gaudeamuksen monipuoliset messutarjoukset Rosebudin osastolta B-310. Lisäksi ohjelmalavalla esiintyvät syksyn suosittujen uutuuskirjojen kirjoittajat Jaakko Tahkokallio, Veikko Huhta ja Jari Haimi sekä Finlandia-palkintoehdokas Andrei Sergejeff.

Tutustu koko Jyväskylän Kirjamessujen ohjelmaan tästä

Gaudeamuksen ohjelma

Perjantai 22.11.

Klo 14.15 Elämää maan kätköissä
Kaivaudu maaperän salaiseen valtakuntaan ja tutustu hyppyhäntäisten, karhukaisten ja muiden pienten mutta ihmeellisten eliöiden elämään.
Esiintyjät: Veikko Huhta & Jari Haimi, haastattelijana Inkeri Pasanen
Jyväs-lava

Elämää maan kätköissä

 

 

 

 

 

 

 

 

Klo 14.45 Pimeä aika
Noitia poltetaan, taikausko kukoistaa ja maan uskotaan olevan litteä. Tällaistako oli elämä keskiajalla? Nyt murtuvat myytit pimeästä aikakaudesta!
Esiintyjä: Jaakko Tahkokallio, haastattelijana Eila Tiainen
Jyväs-lava

Jaakko Tahkokallio
Jaakko Tahkokallio (Kuva: Marko Oja/ Kansalliskirjasto)

 

 

 

 

 

Lauantai 23.11

Klo 14.30 Tietokirjallisuuden Finlandia-paneeli
Esiintymässä Egyptin historia -teoksen kirjoittanut Andrei Sergejeff ja muut Tietokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaat.
Päijänne-lava

Andrei Sergejeff
Andrei Sergejeff (Kuva: Antti Rastivo)

 

 

 

 

 

 

 

 

Laita hyvä kiertämään: