Anna lahjaksi lukemisen iloa

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat tietokirjat kevään sankareille.

Toukokuu on täynnä juhlatunnelmaa: sunnuntaina 13.5. vietetään äitienpäivää ja kuun lopussa hurrataan valmistuville. Gaudeamukselta löydät tietokirjojen huiput kevään sankareille.

Tutustu esimerkiksi näihin tarjoushintaisiin uutuuksiin:

Sanna Nyqvist ja Outi Oja: Kirjalliset väärennökset. Huijauksia, plagiaatteja ja luovia lainauksia

Teos sukeltaa kirjallisuushistorian nurjalle puolelle. Se osoittaa, etteivät väärennökset ole kirjallisuushistoriassakaan kummajaisia tai harvinaisia erityistapauksia. Erikoisissa tapauskertomuksissa tarkastellaan erilaisia väärennösten muotoja, huijauksiin johtaneita syitä ja niiden seurauksia meiltä ja maailmalta.

 

 

 

Sari Kivistö ja Sami Pihlström: Sivistyksen puolustus. Miksi akateemista elämää tarvitaan?

Mitä on akateeminen elämä ja mitä tarkoittavat sivistysyliopisto ja akateeminen vapaus? Sivistys ja oppineisuus ovat nykymaailmassa ehkä tärkeämpiä kuin koskaan.  Teos osoittaa, että kapeakatseinen näkemys tiedosta ja tieteestä johtaa vakaviin sivistystä ja jopa koko kansakuntaa rappeuttaviin seurauksiin.

 

 

 

Grazyna Zeranska-Gebert & Teuvo Lampinen: Parlando. Musiikkisanakirja

Jokainen taidemusiikkiin tai musiikin teoriaan hiukankin perehtyvä kohtaa valtaisan määrän erilaisia vieraskielisiä termejä. Parlando kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät musiikkiin liittyvät sanat. Se kattaa musiikin lajit klassisesta jazziin ja rockiin sekä eri kulttuurialueet ja aikakaudet. Musiikin ystävän toivelahja!

 

 

 

Katso kaikki juhlahinnoin varustetut lahjaideat täältä.

Tarjoukset ovat voimassa 31.5. asti ja yli 60 € tilaukset saat toimituskuluitta.

Verkkokauppaan

Laita hyvä kiertämään: