Lahjaksi vastauksia kysymyksiin

Verkkokaupastamme löydät uutuudet ja klassikkokirjat kevään sankareille.

Keväällä juhlitaan ylioppilaita ja valmistuneita. Anna kevään sankarille lahjaksi tutkittua tietoa laadukkaan tietokirjan muodossa.

Tutustu esimerkiksi näihin tarjoushintaisiin lahjaideoihin:

 

Andrei Sergejeff: Egyptin historia

Kristitty, egyptinkielinen Bysantin provinssi muuttui 600-luvulta alkaen valtaosin islamilaiseksi arabimaaksi ja lopulta maailman huomion keränneen arabikevään näyttämöksi. Miten Egyptin muodonmuutos tapahtui?

 

 

 

 

Dave Goulson: Kimalaisen kyydissä

Kimalaiset ovat tuttuja biologi Dave Goulsonille, joka ei peittele innostustaan kirjoittaessaan niiden elintavoista, ominaisuuksista ja evoluutiosta. Lukija pääsee myös Uuteen-Seelantiin mystisen maakimalaisen jäljille, rakentamaan mesipistiäisten paratiisia ranskalaiselle maatilalle sekä kouluttamaan Quinn-nimistä spanielia kimalaispesäekspertiksi.

 

 

 

Lasse Lehtonen: Japanilainen musiikki

Japanilaisella musiikilla on yli tuhatvuotiset perinteet. Se on erottamaton osa ikonisinta japanilaisuutta ja kietoutuu niin shintolaisuuden ja sumopainin rituaaleihin kuin geishojen viihdytystaitoihin. Teos esittelee japanilaisen musiikkikulttuurin koko kirjon salaperäisestä, keisarillisen hovin seesteisestä tunnelmasta riehakkaaseen kabuki-teatteriin, orkestraalisiin taideteoksiin ja pop- ja rock-hitteihin.

 

 

 

Sunzi: Sodankäynnin taito

Kiinalaisen Sunzin eli mestari Sunin Sodankäynnin taito (Sunzi Bingfa) on yli 2400 vuotta vanha johtamis- ja strategiaklassikko ja loistava lahjaidea.

Erinomaisinta ei ole sata taistelua ja sata voittoa, vaan vihollisen kukistaminen taistelutta. Kun tunnet vastustajasi ja tunnet itsesi, et ole vaarassa sadassakaan taistelussa.
– Sodankäynnin taito, III luku

 

 

Tacitus: Germania

Tacituksen Germania (98 jaa.) on yksi antiikin historiankirjoituksen ehdottomista klassikoista: maantieteellis-kansatieteellinen tutkielma germaaneista. Tacitus tarkastelee teoksessa eri germaaniheimoja, heidän tapojaan ja elinolosuhteita ankarassa pohjoisessa ilmastossa sekä muun muassa naisten asemaa yhteisössä ja sotilaiden urheutta.

 

 

 

 

Katso kaikki juhlahinnoin varustetut lahjakirjat

Tarjoukset ovat voimassa 31.5. asti ja yli 60 € tilaukset saat toimituskuluitta.

Verkkokauppaan

Laita hyvä kiertämään: