Tutustu kevään uutuuskirjoihin

Kevät tuo mukanaan laajan valikoiman uutuuksia historiasta hyvinvointiin. Tutustu valikoimaan ja tilaa verkosta ennakkoon.

Kevään uutuuslista kattaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon pohjautuvia teoksia. Tulevissa kirjoissa tarkastellaan erityisesti ajankohtaisia yhteiskunnallisia ja poliittisia ilmiöitä, ympäristön tilaa ja pitkiä historiallisia kaaria: Euroopan ja Kaakkois-Aasian historiaa, Syyrian sotaa, luonnon monimuotoisuuden edistämistä, parisuhdeväkivaltaa ja ylisukupolvista huono-osaisuutta.

Teokset tutustuttavat myös elämän moniin kirjaviin puoliin suomen murteista antiikin seinäkirjoituksiin, television poliittiseen satiiriin sekä ufouskomuksiin. Lisäksi käynnistämme kaksi kokonaan uutta kirjasarjaa.

Mahdottoman suuri puu on Helsingin yliopiston Tiedekasvatuskeskuksen kanssa ideoidun lasten tiedekirjasarjan ensimmäinen osa, joka kuljettaa matematiikan ja filosofisen ajattelun maailmaan. Tutkittua tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä kokoava Terve elämä! taas aloittaa Helsingin yliopiston Tiedekulman tapahtumakokonaisuuksiin perustuvan Tiedekulmapokkari-sarjan.

Löydät kevään uutuudet myös verkkokaupastamme. Voit tilata kirjoja verkosta ennakkoon 90 vuorokautta ennen ilmoitettua ilmestymispäivää.

Selaa kevään 2020 valikoimaa >>

Tilaa kevään uutuuskirjoja >>

Selaa sähköistä katalogia >>

Tilaa painettu luettelo: info@gaudeamus.fi

Laita hyvä kiertämään: