Kirjalahjat kevään juhliin

Kirjalahjat kevään juhliin

Kesä pilkistää jo nurkan takaa, ja pian on aika juhlistaa valmistuvia sekä muita kevään tähtiä. Gaudeamuksen verkkokaupasta löydät upean valikoiman lahjaksi sopivia tietokirjoja kaikille kevään sankareille.

Esimerkiksi aikaa kestävät kirjaklassikot ovat varma valinta ja tarjoavat ajattelun eväitä vuosiksi eteenpäin. Tällaisia ovat vaikkapa Ciceron Kirjeitä , Sunzin Sodankäynnin taito, Immanuel Kantin Puhtaan järjen kritiikki sekä Avain kungfutselaisuuteen, joka kokoaa kungfutselaisfilosofien ajatuksia kolmelta vuosituhannelta. 

Lahjavalikoimastamme löydät juhlahinnoin myös muut näyttävät, kehutut ja palkitut kirjat historiaa rakastaville, filosofiasta innostuville, luonnossa samoilijoille ja kaikille muille tiedon ja tieteen ystäville. Tutustu esimerkiksi Vuoden tiedekirjaksi valittuun Petri Keto-Tokoin ja Juha Siitosen teokseen Puiden asukkaat, Ritva Kyllin tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaseen Suomen ruokahistoria tai Sari Katajala-Peltomaan, Jenni Kuulialan ja Marika Räsäsen kehuttuun uutuuteen Verta vuotava kuva ja muita outoja ihmeitä, joka esittelee keskiajan hämmästyttäviä ihmetarinoita.

Katso kaikki inspiroivat lahjaideat verkkokaupasta!

Katso lahjakirjat >>

sydan150

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös