Kirjojen aika: koko valikoima -20 %

Kaikki kirjat -20% alennuksella

Tiedolle on nyt tarvetta. Verkkokauppamme palvelee normaalisti ja tarjoammekin nyt koko valikoimamme -20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella.

Vallitsessa tilanteessa kevään tulevat myyntitapahtumamme ja kirjallisuuskeskustelumme on peruttu, mutta muu toimintamme jatkuu normaaliin tapaan. Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden ja kevään uutuuskirjoja ilmestyy tasaiseen tahtiin. Nyt onkin hyvä hetki tarttua kirjaan ja tutkittuun tietoon.

Gaudeamuksen valikoimasta löydät aiheita kaikesta maan ja taivaan väliltä: tutkimusmatkoja luontoon tai ihmisen mieleen, kiinnostavia tapahtumia historiasta, tieteellisiä kokeiluja keittiöstä, faktatietoa vaikkapa viruksista sekä ajatuksia vuosituhansien takaa.

Tarjoamme koko valikoimamme kaikissa formaateissa, myös e- ja äänikirjoina, -20% alennuksella ja ilmaisella toimituksella verkkokaupassamme aina 30.4. asti. Käy tutustumassa valikoimaan ja hyödynnä huimat edut kevään uutuuksista sekä edellisten vuosien klassikkoteoksista. Tietoa tarvitaan, nyt ja aina!

Verkkokauppaan >>

Tilaa kevään 2020 uutuuksia >>

Tilaa klassikoita >>

Tilaa e-kirjoja >>

Tilaa äänikirjoja >>

Laita hyvä kiertämään: