Kuukauden kirja: Huono johtaminen

Syyskuun kuukauden kirja tarkastelee johtamista realistisesti ja avaa yleistä, mutta usein vaiettua ongelmaa.

Kiusaaminen, tehottomuus, arvottomuuden tunteet ja tukala ilmapiiri ovat ongelmia monella työpaikalla. Perimmäinen syy on usein puutteellisessa, jopa kelvottomassa johtamisessa. Vastuu ei kuitenkaan ole yksin johtajalla, vaan vääristynyttä vuorovaikutusta voi ylläpitää myös muu henkilöstö, ja taustalla voivat vaikuttaa myös entiset johtajat ja työntekijät.

Pauli Juutin Huono johtaminen kuvaa johtamisen ongelmien syitä ja ilmenemismuotoja. Konkreettiset tapausesimerkit valottavat sitä, miten vaikea ja monisäikeinen ilmiö se on. Teos tarjoaa keinoja puuttua asiaan ja ehdottaa korjaustoimia kurssin kääntämiseksi.

Pauli Juuti, VTT, on eläkkeellä oleva Lappeenrannan teknillisen yliopiston johtamisen ja organisaatioiden professori sekä Johtamistaidon opiston tutkimusjohtaja. Lisäksi hän on Tampereen yliopiston johtamisen ja henkilöstöasioiden dosentti. Hän on tutkinut johtamista eri näkökulmista yli 45 vuoden ajan.

Huono johtaminen on saatavilla syyskuun ajan verkkokaupastamme painettuna tarjoushintaan 27 € (norm. 35 €) + toimituskulut ja e-kirjana hintaan 19 € (norm. 27 €).

Tilaa kuukauden kirja täältä!

 

 

 

 

 

 

 

Laita hyvä kiertämään: