Maailman ympäri kirjojen matkassa

Aloita kevät matkalla maailman ympäri tietokirjojen parissa. Teostemme kyydissä pääset tutustumaan maailman eri alueiden värikkääseen historiaan, kulttuurien ja uskontojen kirjoon sekä monimuotoiseen luontoon.

Tilaa suosikkisi tarjoushintaan ja sukella esimerkiksi Karibian maiden vaiheisiin, Kiinan sykkivään talouteen, shintolaisuuden mytologisesti rikkaaseen maailmaan tai islamilaiseen ruokakulttuuriin.

Kampanjahinnat ovat voimassa 31.3. asti ja yli 60 € tilaukset saat postikuluitta.

Tutustu tarjouksiin!

 

Pekka Valtonen: Karibian historia

Rommi, sikarit, kaapparit ja turkoosit laguunit. Karibia tuo mieleen kaiken tämän, mutta samalla se on myös kolonialismin ja nykyisen maailmanjärjestyksen alkukoti. Karibian historia kuljettaa yli 7 000 saarta käsittävän saariryhmän värikkäisiin vaiheisiin esihistoriasta nykypäivään. Pääpaino on 1500-luvun jälkeisellä ajalla, jota ovat leimanneet siirtomaavalta sekä kamppailut orjuuden lakkauttamisen ja itsenäisyyden saavuttamisen puolesta.

 

Ilkka Hanski: Tutkimusmatkoja saarille

Akateemikko Ilkka Hanskin tutkimukset kuudelta saarelta ympäri maailmaa – Borneon sademetsistä piskuiselle Haminanluodolle – auttavat ymmärtämään, mitä luonnon monimuotoisuus on ja miten se on kehittynyt. Tutkimusmatkoja saarille on maailmanlaajuisesti arvostetun ekologin mukaansatempaava kertomus elämäntyöstään. Samalla se on vaikuttava puheenvuoro luonnon monimuotoisuuden vaalimisen puolesta.

 

Ilmari Vesterinen: Shintolaisuus

Shintolaisuus on kokonaisesitys Japanin omaperäisestä ja vanhakantaisesta uskonnosta, jonka juuret ovat shamanismissa ja animismissa. Teos esittelee shintolaisuuden keskeiset muodot ja olennaiset piirteet sekä valottaa kulttuurihistoriallisia olosuhteita, joissa shintolaisuus on syntynyt ja muuttunut.

 

 

 

Laita hyvä kiertämään: