Kimmo Silvonen: Sähkötekniikka ja piiriteoria

9789516723627Sähkötekniikka ja piiriteoria kattaa laajasti mm. passiiviset komponentit, sähköfysiikan, piirianalyysin, siirtojohto- ja radiotaajuustekniikan sekä sähkövoimatekniikan perusteet. Kirjan verkkosivuilta on saatavana runsaasti simulointitiedostoja ja laskuesimerkkejä ratkaisuineen.

Teos on tarkoitettu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin, mutta siitä on hyötyä myös ammattikäytössä. Laajan sisältönsä ja hyvän hakemistonsa ansiosta se soveltuu myös käsikirjaksi.

Sähkötekniikka ja piiriteoria sekä Elektroniikka ja puolijohdekomponentit korvaavat yhdessä Silvosen aiemman teoksen Sähkötekniikka ja elektroniikka. Sähkötekniikka ja piiriteoria käsittelee mm. piirianalyysia, siirto- ja radiotaajuustekniikkaa sekä sähkövoimatekniikan perusteita. Elektroniikka ja puolijohdekomponentit käsittelee analogia- ja digitaalitekniikkaa. Teosten harjoituksia sekä tietoa uuden laitoksen sisältöön tehdyistä muutoksista ja lisäyksistä löytyy Kimmo Silvosen verkkosivuilla kimmos.net.

Tekniikan tohtori Kimmo Silvonen toimii sähkötekniikan ja elektroniikan lehtorina radiotieteen ja -tekniikan laitoksessa Teknillisessä korkeakoulussa.

Laita hyvä kiertämään: