Syksyn 2018 uutuuskirjat

Syksyn uutuudet tuovat mukanaan kiehtovia hetkiä historiasta sekä punnittuja näkökulmia ajankohtaisiin teemoihin.

Gaudeamuksen syksyn uutuuskirjat kuljettavat huumorin ja naurun pyörteistä Nobelin palkinnon kulisseihin ja digitaalisten pelien taiteeseen sekä varhaismodernin ajan Euroopasta sotienvälisen Suomen aatteiden väliseen kamppailuun ja Donald Trumpin kannattajakunnan maailmaan.

Tutuksi tulevat myös esimerkiksi uskontoon, politiikkaan ja työelämään liittyvät tärkeät ja ajankohtaiset teemat: mistä huono johtaminen johtuu ja miten siitä päästään irti? Miksi demokratia on heikentynyt juuri EU:n itäisissä jäsenmaissa viime vuosina? Miten uskonnot voivat kohdata toisensa rauhanomaisesti ja osallistua globaalien kriisien ratkaisuun?

Syksyn tuoreeseen tutkittuun tietoon voit tutustua verkkokaupassamme sekä verkkosivujemme tulossa olevien kirjojen listauksessa.

Uutuuskirjojamme voi tilata ennakkoon Gaudeamuksen verkkokaupasta. Yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta. Kirjoja voi tilata ennakkoon myös sähköpostitse osoitteesta tilaukset(a)gaudeamus.fi. Kirjan hintaan lisätään postikulut 3,90 €/lähetys ja maksutapana on lasku (ei laskutuslisiä).

Laita hyvä kiertämään: