Suosikkikirjat talvilomalle

Talvikampanjastamme löydät loman tietokirjat 5 € alkaen.

Sivakoi talvilomalla tietokirjallisuuden pariin! Talvikampanjamme tarjoaa raikkaita ajatuksia monelta tieteenalalta pakkaspäivien lukuhetkiin. Sukella esimerkiksi Kalifornian hektiseen elämänmenoon, 1600-luvun Pariisiin, Turkin värikkäisiin vaiheisiin tai luonnon monimuotoisuutta kartoittaville tutkimusmatkoille ympäri maailman.

Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa ja tee löytöjä jopa 5 eurosta alkaen. Talvilomakampanjan edut ovat voimassa 7.3. asti.

Katso kaikki tarjoukset​ >>

Lukuvinkkejä talvilomalle

Taina Kinnunen: Kalifornia kutsuu

Kun itsenäinen ja koulutettu suomalaisnainen heittäytyy kotiäidiksi Yhdysvalloissa, mullistuu elämä monella tapaa. Näin ovat tehneet lukuisat naiset, jotka ovat muuttaneet puolisonsa työn perässä korkeateknologian kultamaille Kaliforniaan. Teos iirtää tarkasti, viihdyttävästi ja vähän provosoivastikin esiin niin amerikkalaisen kuin suomalaisenkin yhteiskunnan ja kulttuurin vahvuuksia ja kipupisteitä.

Tilaa >>

 

 

Immanuel Kant: Arvostelukyvyn kritiikki

Estetiikan kiistaton klassikko. Teos rakentaa siltaa luonnontieteiden kausaalilakien maailman ja moraalisen ajattelun tahdonvapauden ja moraalisten päämäärien valtakuntaa erottavan kuilun välille. Se antaa ihmiselle paikan maailmassa tiedonjanoisena, toimivana ja tuntevana olentona.

Tilaa >>

 

 

 

Toni Alaranta: Turkin historia
Vuoden historiateos -ehdokas 2019 auttaa ymmärtämään myös nykypäivän maailmanpolitiikan näyttämöä. Alaranta tarkastelee Turkin vaiheita ja muutoksia Mustafa Kemal Ataturkin ajasta Recep Tayyip Erdoganiin.

Tilaa >>

 

 

 

 

Rose-Marie Peake & Riikka-Maria Rosenberg: Korsetti ja krusifiksi
Kurtisaani, aatelisnainen ja hyväntekeväisyystyölle omistautunut nunna kuuluivat kaikki barokin ajan eliittinaisiin, joiden elämäntapaa ja vaikutusvaltaa aikalaisetkin hämmästelivät.Heittäydy aikamatkalle ylelliseen 1600-luvun Pariisiin!

Tilaa >>

 

 

 

 

Tacitus: Germania
Yksi antiikin historiankirjoituksen ehdottomista klassikoista. Teoksessaan Tacitus kuvaa eri germaaniheimoja ja heidän tapojaan. Roomalaisen historioitsijan syynissä ovat myös alkukantaiset fennit.

Tilaa >>

 

 

 

 

Ilkka Hanski: Tutkimusmatkoja saarille
Akateemikko Ilkka Hanskin tutkimukset kuudelta saarelta ympäri maailmaa – Borneon sademetsistä piskuiselle Haminanluodolle – auttavat ymmärtämään, mitä luonnon monimuotoisuus on. Nyt jättipokkarina!

Tilaa >>

 

 

 

Verkkokauppaan >>

Laita hyvä kiertämään: