Lukemista talvilomalle 15 € alkaen

Talviloman tarjouskampanjastamme löydät lukemista joka säähän.

Lomalla voi vetäytyä kirjojen sivuille suojaan, oli ulkona sitten loiskuva vesikeli tai paukkuva pakkanen. Tutustu talvilomariemua tuoviin tarjouksiin ja heittäydy jännittävien aiheiden vietäväksi reissussa tai kotisohvalla. Tarjouksia löydät 15 € alkaen ja mukana on myös täysin tuoreita tämän kevään uutuuksia.

Katso tarjoukset​ >>

 

Kahdeksan lukuvinkkiä talvilomalle

Erkki Lyytikäinen: Sehän on murretta!
Napakoita ja nasevia kirjoituksia Suomen monenmoisista murreilmiöistä. Mitä etsikko-sana merkitsee? Entä mikä kielioppivirhe löytyy Juicen Syksyn sävel -kappaleesta?

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Toni Alaranta: Turkin historia
Vuoden historiateos -ehdokas 2019 auttaa ymmärtämään myös nykypäivän maailmanpolitiikan näyttämöä. Alaranta tarkastelee Turkin vaiheita ja muutoksia Mustafa Kemal Ataturkin ajasta Recep Tayyip Erdoganiin.

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Rose-Marie Peake & Riikka-Maria Rosenberg: Korsetti ja krusifiksi
Kurtisaani, aatelisnainen ja hyväntekeväisyystyölle omistautunut nunna kuuluivat kaikki barokin ajan eliittinaisiin, joiden elämäntapaa ja vaikutusvaltaa aikalaisetkin hämmästelivät.Heittäydy aikamatkalle ylelliseen 1600-luvun Pariisiin!

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Sanna Nyqvist & Outi Oja: Kirjalliset väärennökset
Teksteissä kuuluu aina ääniä aiemmista teksteistä, mutta toisinaan lainaaminen ylittää sopivan ja sallitun rajat. Kirjalliset väärennökset sukeltaa kirjallisuushistorian nurjalle puolelle ja osoittaa, etteivät väärennökset ole kirjallisuushistoriassakaan kummajaisia tai harvinaisia erityistapauksia.

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Tacitus: Germania
Yksi antiikin historiankirjoituksen ehdottomista klassikoista. Teoksessaan Tacitus kuvaa eri germaaniheimoja ja heidän tapojaan. Roomalaisen historioitsijan syynissä ovat myös alkukantaiset fennit.

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Tuomas Tepora & Aapo Roselius (toim): Rikki revitty maa
Suomen sisällissodan syitä, tapahtumia ja seurauksia käydään läpi yli sadan vuoden aikajänteellä. Esille pääsevät myös aiemmin vähemmälle huomiolle jääneet naisten ja lasten kokemukset.

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Ilkka Hanski: Tutkimusmatkoja saarille
Akateemikko Ilkka Hanskin tutkimukset kuudelta saarelta ympäri maailmaa – Borneon sademetsistä piskuiselle Haminanluodolle – auttavat ymmärtämään, mitä luonnon monimuotoisuus on. Nyt jättipokkarina!

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Risto Saarinen: Oppi toivosta
Teos tarkastelee klassisen hyveopin eri muotoja toivon näkökulmasta. Se myös tekee uuden filosofisen avauksen soveltamalla Immanuel Kantin moraalifilosofiaa ja toivokäsitystä ilmastokeskusteluun.

Tilaa >>

 

 

 

 

 

Verkkokauppaan >>

Laita hyvä kiertämään: