Tampereen Kirjamessujen ohjelma

Tampereen Kirjamessut

Joulukuu alkaa vauhdilla, kun Kirjamessut valtaavat Tampere-talon 4.-5.12. Kirjafestareilla on loistava tilaisuus seurata ajankohtaista, kiinnostavaa kulttuuriohjelmaa ja tehdä upeita joululahjahankintoja messuhinnoin. Tervetuloa Rosebudin osastolle tutustumaan Gaudeamuksen valikoimaan, josta löydät niin joulun toivotut tietokirjalahjat kuin paljon mieltä kutkuttavaa täydennystä omaan hyllyyn.

Sunnuntaina  luvassa on kiehtovia historia-aiheita, kun lavalle nousevat Miikka Tamminen Keskiajan hirviöt -kirjallaan sekä Jaakkojuhani Peltonen Kanava-palkintoehdokkaanakin olleella teoksellaan Aleksanteri Suuri – sankari ja myytti. Tutustu tarkempaan ohjelma-aikatauluumme alta.

Nähdään messutunnelmissa Tampereella!

Gaudeamuksen ohjelma Tampereen Kirjamessuilla

Sunnuntai 5.12.

10.30 Miikka Tamminen: Keskiajan hirviöt (Sopraano)
Kuvastoa keskiajasta on vaikea ajatella ilman kammottavia hirviöitä. Läntisessä Euroopassa hirviöt olivat olennainen osa ihmisten maailmankuvaa. Niiden avulla voitiin tutkia luontoa, pohtia moraalia ja kontrolloida pelkoja tuntematonta kohtaan. Haastattelijana Anne Välinoro.

15.00 Jaakkojuhani Peltonen: Aleksanteri Suuri – sankari ja myytti (Riffi)
Mitä yhteistä on Julius Caesarilla, kuningatar Kristiinalla ja Jim Morrisonilla? Legendaarinen Aleksanteri Suuri on inspiroinut heitä kaikkia. Aleksanterin jälkimainetta on hyödynnetty politiikassa ja taiteessa vuosituhansien aikana monin tavoin. Haastattelijana Anne Välinoro.

sydan150

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös