Kirjat

Pirkko Olsonen, Sari Monni, Ilona Tolsa-Mänttäri & Tuula Lehtonen

Englannin tekstinymmärtäminen

Opiskelijan opas

Englannin tekstinymmärtäminen

Kustantajan hinta

34,00 

Pirkko Olsonen, Sari Monni, Ilona Tolsa-Mänttäri & Tuula Lehtonen

Englannin tekstinymmärtäminen

Opiskelijan opas

Opiskelijan oppaan tarkoituksena on tukea ja ohjata opiskeluasi. Opiskelijan opasta voit käyttää sekä itsenäisessä opiskelussa että opintopiirissä.

Kirjan tiedot

2008
ISBN 9789515707703
Nidottu
260 sivua
KL 89.507, K

 

Tämän opiskelijan oppaan tarkoituksena on tukea ja ohjata opiskeluasi. Opiskelijan opasta voit käyttää sekä itsenäisessä opiskelussa että opintopiirissä.

Opiskelijan opas sisältää sekä opiskeltavan tietoaineksen että opiskelua ohjaavan osuuden. Tiedollisen osan tavoitteena on kertoa lyhyesti ja täsmällisesti opiskeltavan aiheen keskeinen sisältö. Ohjaavan osuuden tavoitteena on tukea opiskeltavan tiedon omaksumista ja haastaa Sinut vuorovaikutukseen tiedollisen osan kanssa. Käytännössä nämä kaksi osaa sulautuvat oppaassa yhteen ja muodostavat yhdessä opiskelijan oppaan kokonaisuuden.

Opiskelijan oppaassa käytetään erilaisia symboleja rytmittämään opiskelua. Symbolit auttavat Sinua opiskelusuunnitelmasi teossa ja opiskelusi jaksottamisessa: pääset heti testaamaan omia tietojasi ja käsityksiäsi opiskeltavasta asiasta sekä kertaamaan ja hankkimaan lisätietoa keskeisistä aiheista. Itsenäinen tiedonhankinta ja tekeminen tukevat myös asioiden mieleen painamista.

sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös