Kirjat

Tiedekulmapokkari 6

Epävarmuuksien aika

Kuinka Venäjän hyökkäyssota muuttaa maailmaa?

Epävarmuuksien aika -kansikuva

Kustantajan hinta

12,00 

G

Tiedekulmapokkari 6

Epävarmuuksien aika

Kuinka Venäjän hyökkäyssota muuttaa maailmaa?

Epävarmuuksien aika -teoksessa eturivin tutkijat tarkastelevat sotaa Ukrainassa, siihen johtaneita tekijöitä sekä sen kirvoittamia muutoksia monesta näkökulmasta. He pohtivat esimerkiksi, miten sota ja talous kietoutuvat yhteen, millainen rooli medialla on konfliktissa ja mihin suuntaan energiakriisi vie Eurooppaa. Teos on kuudes osa Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa yhteistyössä suunnitellussa Tiedekulmapokkari-sarjassa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika 1/2023

ISBN 9789523452237
Nidottu, pokkari
Noin 200 sivua
KL T32
Kansi: Ville Karppanen

Venäjän hyökkässota Ukrainaan kehystetään usein taisteluksi, jossa vastakkain ovat demokratia ja autoritäärisyys. Olemmeko jälleen siirtymässä tällaisten ideologisten kamppailujen aikaan? Edustaako sota historiallista katkosta, vai pitäisikö se nähdä jatkona pidempiaikaisille kehityskuluille?

Epävarmuuksien aika -teoksessa eturivin tutkijat tarkastelevat sotaa Ukrainassa, siihen johtaneita tekijöitä sekä sen kirvoittamia muutoksia monesta näkökulmasta. He pohtivat esimerkiksi, miten sota ja talous kietoutuvat yhteen, millainen rooli medialla on konfliktissa ja mihin suuntaan energiakriisi vie Eurooppaa. Miltä sota näyttää eri puolilta maailmaa katsottuna, ja kuinka se vaikuttaa Suomen kaltaisten pienten valtioiden asemaan?

Teos on kuudes osa Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa yhteistyössä suunnitellussa Tiedekulmapokkari-sarjassa, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa eri teemoista helposti lähestyttävällä tavalla.

sydan-vihrea

Muut kirjoittajat

Kirjoittajat

Tiina Airaksinen
Juhana Aunesluoma
Jari Eloranta
Tuomas Forsberg
Risto Marjomaa
Timo Miettinen
Katalin Miklóssy
Marko Palokangas
Mervi Pantti
Katri Pynnöniemi
Kaius Tuori
Veli-Pekka Tynkkynen
Elina Vuola

sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös