Kirjat

Jorma Keskitalo

Ihmiskunnan energiakriisi

Ihmiskunnan energiakriisi

Kustantajan hinta

34,00 

Jorma Keskitalo

Ihmiskunnan energiakriisi

Ihmiskunnan energiakriisi tarkastelee eri energiavaihtoehtoja ja pohtii, miten nykyinen “hiilitalous” voitaisiin vaihtaa toiseksi. Tärkein kysymys on, löytyykö ratkaisua ylitse muiden vai onko meidän tyytyminen säästökuuriin ja kulutuksen vähentämiseen.

Ihmiskunnan energiakriisi tarkastelee eri energiavaihtoehtoja ja pohtii, miten nykyinen “hiilitalous” voitaisiin vaihtaa toiseksi. Tärkein kysymys on, löytyykö ratkaisua ylitse muiden vai onko meidän tyytyminen säästökuuriin ja kulutuksen vähentämiseen.

Nykyinen energiatalous on tiensä päässä ilmastonmuutoksen ja öljyn hupenemisen vuoksi. Tulevaisuuden energialähteiksi on esitettu muun muassa biopolttoaineita sekä aurinko-, tuuli- ja fuusioydinvoimaa. Kaikissa vaihtoehdoissa on kuitenkin puutteita. Niihin liittyy ympäristöongelmia, vaikeasti hallittavaa tekniikkaa tai ne eivät riitä tyydyttämään maailman energianälkää.

Ihmiskunnan energiakriisi esittelee asiat yleistajuisesti ja tarjoaa uutta tietoa myös niille, jotka työkseen käsittelevät ympäristöasioita. Näin se soveltuu kaikille energia- ja ympäristö-ongelmista kiinnostuneille.

Kirjoittajat / toimittajat

Jorma Keskitalo

Jorma Keskitalo, FT, on ympäristöaiheisiin erikoistunut tietokirjailija ja suomentaja. Hän on perehtynyt laaja-alaisesti ekologiaan ja ympäristönsuojeluun.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top