Kirjat

Johanna Järvinen-Tassopoulos & Henna Pirskanen (toim.)

Riippuvuus perheessä

Riippuvuus perheessä

Kustantajan hinta

36,00 

Johanna Järvinen-Tassopoulos & Henna Pirskanen (toim.)

Riippuvuus perheessä

Rahapeli- ja päihdeongelmat koskettavat lukuisia suomalaisia. Ne heijastuvat riippuvaisen itsensä lisäksi hänen sosiaaliseen lähiympäristöönsä. Riippuvuus perheessä avaa riippuvuuden moninaisia vaikutuksia läheisiin ja nostaa kuuluviin puolisoiden ohella lasten ja nuorten äänen.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika 10/2021

ISBN 9789523451322
Nidottu
Noin 240 sivua
KL 30.1

Rahapeli- ja päihdeongelmat koskettavat lukuisia suomalaisia. Ne heijastuvat riippuvaisen itsensä lisäksi hänen sosiaaliseen lähiympäristöönsä. Vaikutukset ovat kokonaisvaltaisempia ja monimutkaisempia kuin yleisesti ajatellaan. Esimerkiksi nuorten rikollisuuden taustalla voi vaikuttaa vanhemman päihdeongelma.

Riippuvuus perheessä avaa riippuvuuden moninaisia vaikutuksia läheisiin ja nostaa kuuluviin puolisoiden ohella lasten ja nuorten äänen. Teos tarjoaa uutta tietoa sukupolvien välisistä kytköksistä: vanhemmista, jotka ovat huolissaan rahapeliongelmasta kärsivästä aikuisesta lapsestaan tai lapsista, joille on paljastunut ikääntyneen vanhemman riippuvuus.

Teos soveltuu perhetutkimuksen, päihde- ja rahapelitutkimuksen, kasvatustieteiden, sosiaalityön ja yleisemmin yhteiskuntatieteiden opiskelijoille sekä ammattilaisille ja kokemusasiantuntijoille, jotka työskentelevät päihteiden käyttäjien ja rahapelaajien sekä näiden läheisten parissa.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Johanna Järvinen-Tassopoulos

Johanna Järvinen-Tassopoulos, VTT, dosentti, toimii erikoistutkijana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella.

Henna Pirskanen

Henna Pirskanen, YTT, dosentti, on sosiaalityön apulaisprofessori Lapin yliopistossa.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös