Kirjat

Jura Zub

Suomi–ukraina-sanakirja

Suomi-ukraina-sanakirja

Kustantajan hinta

31,00 

Jura Zub

Suomi–ukraina-sanakirja

Suomi–ukraina-sanakirja on kaksikielinen yleissanakirja, joka sisältää noin 25 000 suomenkielistä hakusanaa, niiden ukrainankieliset vastineet ja runsaan esimerkkiaineiston. Neljäs, korjattu ja täydennetty laitos.

Kirjan tiedot

2022
ISBN 9789523452039
Nidottu
528 sivua
KL 89.72038
Kansi: Jukka Aalto

Suomi–ukraina-sanakirja on kaksikielinen yleissanakirja, joka sisältää noin 25 000 suomenkielistä hakusanaa, niiden ukrainankieliset vastineet ja runsaan esimerkkiaineiston. Kirja on tarkoitettu opiskelijoille, opettajille, kääntäjille, tutkijoille, diplomaateille ja ylipäänsä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet suomen ja ukrainan kielistä. Varsinaisen sanaston lisäksi kirjan loppuun on liitetty suomalaisten ja ukrainalaisten sanojen translitterointiohjeet, suomalaisten sanojen taivutustyypit ja astevaihtelutaulukko sekä yli 450 paikannimeä suomeksi ja ukrainaksi.

Neljäs, korjattu ja täydennetty laitos.

Фінсько–український словник загальновживаної лексики містить близько 25 000 слів і укладений на базі найкращих фінських та українських лексикографічних джерел. Лексика у словнику відповідає сучасній мовній ситуації й проілюстрована багатьма прикладами. Видання призначене для студентів, викладачів, перекладачів, науковців, дипломатів і взагалі для всіх, хто цікавиться фінською чи українською мовами. У словнику ви також знайдете правила транслітерації фінських та українських назв, типи відмінювання й таблицю чергування ступенів приголосних у фінських словах, а також близько 450 географічних назв.

Видання четверте, перероблене й доповнене.

Kirjoittajat / toimittajat

Jura Zub

Jura Zub, FM, on freelancekääntäjä ja leksikografi.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top