Kirjat

Eeva-Mari Ihantola & Pasi Leppänen

Yrityksen kirjanpito

Liiketapahtumista tilinpäätökseen, 5. laitos

9789523451513

Kustantajan hinta

37,00 

Eeva-Mari Ihantola & Pasi Leppänen

Yrityksen kirjanpito

Liiketapahtumista tilinpäätökseen, 5. laitos

Yrityksen kirjanpito – liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Uudistetussa vuoden 2021 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa verolainsäädännön muutokset sekä kirjanpitolautakunnan uudet ohjeet ja lausunnot.

Kirjan tiedot

2021
5. laitos
ISBN 9789523451513
Nidottu
364 sivua
KL K69.21

Yrityksen kirjanpito – liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Se käsittelee kattavasti kaikki kirjanpitoprosessin vaiheet ja esittelee erityiskysymyksiä kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen suunnittelusta, laadinnasta ja sisällöstä.

Aiheittain edetään yleisestä yksityiskohtiin: lukija saa aluksi yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä yleiskuvan, joka täydentyy myöhemmissä luvuissa. Yrityksen kirjanpitoa käydään läpi pääosin Suomen kirjanpitolainsäädännön pohjalta, mutta myös kansainvälisiä tilinpäätössäännöksiä on käsitelty lyhyesti. Pääpaino on yksittäisen yrityksen kirjanpidossa ja tilinpäätöksen laadinnassa. Teos soveltuu sekä oppikirjaksi että työelämän tarpeisiin, ja sen käytettävyyttä lisäävät erityyppiset harjoitustehtävät.

Uudistetussa vuoden 2021 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa verolainsäädännön muutokset sekä kirjanpitolautakunnan uudet ohjeet ja lausunnot. Uudistetun laitoksen liitteenä ovat myös englanninkieliset tuloslaskelma- ja tasekaavat.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top