Kirjat

Anneli Juntto (toim.)

Asumisen unelmat ja arki

Suomalainen asuminen muutoksessa

Asumisen unelmat ja arki

Kustantajan hinta

34,00 

Anneli Juntto (toim.)

Asumisen unelmat ja arki

Suomalainen asuminen muutoksessa

Miten suomalainen asuminen on muuttumassa ja mitä asukkaat toivovat asumiseltaan? Suomalainen asuminen on ollut kallista, ahdasta ja standardoitua. Asukkaat haluavat parempaa asumista - mutta millaista?

Kirjan tiedot

2010
ISBN 9789524951364
Nidottu
320 sivua
KL 37.5, K

Miten suomalainen asuminen on muuttumassa ja mitä asukkaat toivovat asumiseltaan? Suomalainen asuminen on ollut kallista, ahdasta ja standardoitua. Asukkaat haluavat parempaa asumista – mutta millaista? Asumistarpeet erilaistuvat tulevaisuudessa, mutta monipuolistuuko asumistarjonta?

Yhteiskunnan ja ympäristön muutos asettavat asumiselle uusia haasteita. Yhä useampi asuu kaupungissa, ja ikääntyvien, maahanmuuttajien ja yksinasuvien määrä kasvaa. Perhemuodot ja elämäntavat erilaistuvat, asumisessa on monta kulttuuria.

Asumisen unelmat ja arki -teoksessa kerrotaan suomalaisen asumisen muutoksesta sekä etsitään tulevaisuuden kehityssuuntia usein unohdetusta asukasnäkökulmasta. Kirjan kirjoittajina on asumiskysymysten asiantuntijoita monilta tutkimusaloilta.

Teos valaisee, miten asumistoiveita, -tapoja ja -valintoja voidaan tutkia ja mitä asukkaat asumisestaan ajattelevat. Kuinka asumispäätöksiä tehdään? Toteutuvatko toiveet vai murskaako arki asumisen unelmat?

sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös