Kirjat

Ella Saarinen & Mirva Salonen

Avain suomeen 2

Arkipäivän suomea aikuisille

Avain suomeen 2

Kustantajan hinta

39,00 

Ella Saarinen & Mirva Salonen

Avain suomeen 2

Arkipäivän suomea aikuisille

Avain suomeen 2 on oppikirja suomen alkeiskursseille ja itsenäiseen opetukseen. Kirjassa painotetaan luontevaa puhekieltä ja erilaisiin arkisiin tilanteisiin reagoimista. Oppikirja on suunnattu suomen kielen alkeet jo osaaville (A1.3).

Kirjan tiedot

2018
ISBN 9789524954891
Nidottu
278 sivua, kuvitettu
KL K88.207

Avain suomeen 2 on oppikirja suomen alkeiskursseille ja itsenäiseen opetukseen.

Kirjassa painotetaan luontevaa puhekieltä ja erilaisiin arkisiin tilanteisiin reagoimista. Käytännölliset teemat, kuten asuminen, työllistyminen sekä suomalaiseen yhteiskuntaan kotoutuminen, yhdistävät kielen opiskelun aikuisten opiskelijoiden kohtaamiin tilanteisiin. Tärkeitä rakenteita harjoitellaan osana kielenkäyttötilanteita. Runsaslukuisissa tehtävissä hyödynnetään myös tietotekniikkaa, esimerkiksi älypuhelimia, sekä ohjataan opiskelijoita huomaamaan kielen oppimisen mahdollisuudet ympärillään.

Avain suomeen 2 ottaa huomioon kielenoppijoiden koulutus- ja kulttuuritaustojen erot. Selkeä asettelu, havainnolliset kuvat ja toistuvat tehtävätyypit helpottavat teoksen käyttöä sekä tukevat opiskelutaitojen kehittymistä.

Oppikirja on suunnattu suomen kielen alkeet jo osaaville (A1.3). Se sopii erityisesti kotoutumiskoulutuksen hitaan oppimispolun tarpeisiin mutta myös muille suomen opiskelijoille. Kirjan sisällöt omaksuttuaan opiskelija on saavuttanut vahvan A2-tason ja hän pärjää erilaisissa viestintätilanteissa arjessa ja työssä.

Kirjoittajat / toimittajat

Ella Saarinen

Ella Saarinen, FM, työskentelee S2-kouluttajana mm. kotoutumiskoulutuksissa. Hän on aiemmin toiminut myös verkko-opetusmateriaalin tuottajana.

Mirva Salonen

Mirva Salonen, FM, on Laitilan kaupungin maahanmuuttajien kotouttamishankkeen projektipäällikkö. Hän on työskennellyt myös S2-kouluttajana ja kotoutumiskoulutusten koulutuspäällikkönä.

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top