Kirjat

Kimmo Silvonen

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Kustantajan hinta

39,00 

Kimmo Silvonen

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Elektroniikka ja sähkötekniikkaantaa hyvän pohjan elektroniikkapiirien suunnitteluun ja analysointiin sekä lisätiedon hankintaan. Se sopii myös elektroniikan käsikirjaksi, itseopiskeluun ja opetuksen taustamateriaaliksi.

Kirjan tiedot

2018
Otatieto-sarja
ISBN 9789516723771
Nidottu
504 sivua
KL 62.607, K

Elektroniikan ja sähkötekniikan hallitseminen tarjoaa näköalapaikan yhteiskunnan teknisen kehityksen ja mullistavien innovaatioiden äärelle. Alan syvällinen oppiminen ja huippuosaajaksi pääseminen vaatii kuitenkin vuosien työn.

Elektroniikka ja sähkötekniikka on hyvä apuväline tämän tavoitteen saavuttamisessa. Teos soveltuu oppimispolun eri vaiheisiin: se lähtee alkeista mutta käsittelee teoreettisesti vaikeitakin asioita. Kirjan erityispiirre on laajan aiheen yhtenäinen käsittely yksissä kansissa. Sähkötekniikan perusteiden ja elektroniikan komponenttien lisäksi perehdytään ajankohtaisiin aiheisiin, kuten Arduino-mikro-ohjaimiin, radiotekniikkaan ja antureihin.

Oppikirja antaa hyvän pohjan elektroniikkapiirien suunnitteluun ja analysointiin sekä lisätiedon hankintaan. Se sopii myös elektroniikan käsikirjaksi, itseopiskeluun ja opetuksen taustamateriaaliksi.

Uuteen kirjaan on yhdistetty tekijän aikaisempia teoksia Sähkötekniikka ja elektroniikka (2005), Elektroniikka ja puolijohdekomponentit (2009) sekä Sähkötekniikka ja piiriteoria (2009).

Teos ilmestyy Gaudeamuksen Otatieto-sarjassa.

Kirjoittajat / toimittajat

Kimmo Silvonen

Kimmo Silvonen, TkT, on toiminut opettajana viidellä vuosikymmenellä Teknillisessä korkeakoulussa ja sittemmin Aalto-yliopiston elektroniikan ja nanotekniikan laitoksella.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top