Kirjat

Juha T. Hakala

Hyvä, parempi, valmis

Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille

Hyvä, parempi, valmis

Kustantajan hinta

29,00 

Juha T. Hakala

Hyvä, parempi, valmis

Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille

Hyvä, parempi, valmis antaa selkeät ohjeet ammattikorkeakoulun opinnäytetyön tekoon alalle kuin alalle. Se kertoo opinnäytetyön luonteesta sekä hommaan tarvittavasta asenteesta realistisesti ja käytännönläheisesti.

Kirjan tiedot

2022
ISBN 9789523451803
Nidottu
144 sivua
KL 38.3
Kansi: Maria Manner

Hienoa! Olet opinnoissasi jo niin pitkällä, että on aika ryhtyä opinnäytetyön tekoon. Oli opinnäytteesi sitten tutkimus tai vaikkapa uudenlainen tuote, selviät urakasta kunnialla – varsinkin, jos luet tämän kirjan.

Hyvä, parempi, valmis antaa selkeät ohjeet ammattikorkeakoulun opinnäytetyön tekoon alalle kuin alalle. Se kertoo opinnäytetyön luonteesta sekä hommaan tarvittavasta asenteesta realistisesti ja käytännönläheisesti. Muhkeasta urakasta tulee hallittava, kun sen purkaa osiin ja huomaa tyypillisimmät kompastuskivet. Työn eri vaiheet esitellään seikkaperäisesti esimerkkien avulla. Lämpimällä huumorilla höystetty teos kannustaa lukijaa kohti maalia: valmista, hyväksyttyä ja tekijäänsä hyödyttävää opinnäytetyötä.

Hyvä, parempi, valmis on tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi uudistettu laitos teoksesta Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille (2004). Se sopii opiskelijoiden lisäksi opinnäytetöiden ohjaajille sekä kaikille tutkimus- ja kehittämistyöstä kiinnostuneille.

Kirjoittajat / toimittajat

Juha T. Hakala

Juha T. Hakala on professori, korkeakoulupedagogiikan dosentti, filosofi ja tietokirjailija. Hän on ohjannut toistatuhatta opinnäytetyötä ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Niistä valtaosa on ollut laadullisia tutkimuksia. Kuva: Seija-Sisko Hakala

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top