Kirjat

Hannele Seeck

Johtamisopit Suomessa

Taylorismista innovaatioteorioihin

Johtamisopit Suomessa

Kustantajan hinta

36,00 

Hannele Seeck

Johtamisopit Suomessa

Taylorismista innovaatioteorioihin

Pehmeäkantinen 6. painos. Miten suomalainen johtamistraditio on kehittynyt ja miten tämä kehitys eroaa kansainvälisestä? Millaisten johtamisoppien avulla kohtaamme tämän päivän ja tulevaisuuden haasteita?

Kirjan tiedot

2021, 6. painos
1. painos 2008 (sidottu)
ISBN 9789523451506
Nidottu
439 sivua
KL 69.11

Pehmeäkantinen 6. painos.

Miten suomalainen johtamistraditio on kehittynyt ja miten tämä kehitys eroaa kansainvälisestä? Millaisten johtamisoppien avulla kohtaamme tämän päivän ja tulevaisuuden haasteita?

Johtamisopit Suomessa hahmottaa 1900-luvun ja 2000-luvun alun tärkeimpien johtamisoppien synnyn, sisällön ja perinnön. Teos selvittää, millaisella ideologialla eri opit oikeuttavat johtamiskäytäntöjä ja millaisia tekniikoita ne tarjoavat uudistusten toteuttamiseen. Teoksessa tarkastellaan myös sitä, miten eri johtamisparadigmat vaikuttavat johtajiin ja alaisiin.

Johtamisopit Suomessa sopii johtamisen, organisaatiotieteiden, yhteiskuntatieteiden ja organisaatioviestinnän opiskelijoille ja ammattilaisille. Johtavassa asemassa työskentelevät voivat hyödyntää teosta kehittäessään johtamistaan.

Kirjoittajat / toimittajat

Hannele Seeck

Hannele Seeck (ent. Huhtala), filosofian tohtori (PhD), on erikoistunut johtamis- ja organisaatioteorioihin. Hänen keskeiset asiantuntemusalueensa ovat organisaatio- ja johtamistieteen historia, johtamisoppien ja ideologioiden omaksuminen ja leviäminen sekä kriisijohtaminen ja -viestintä. Seeck on toiminut tammikuusta 2016 alkaen Turun yliopiston vakituisena johtamisen ja organisoinnin professorina. Sitä ennen hän työskenteli Hankenilla associate professorina ja Työterveyslaitoksella vanhempana tutkijana. Seeck…

Lisätietoa

"On virkistävää lukea johtamiskirjaa, joka muistaa, ettei mustavalkoisia ratkaisuja ole olemassa."
— Hanna Rajalahti, Talouselämä

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top