Kirjat

Matti Nojonen (suom. & toim.)

Jymäyttämisen taito

Strategiaoppeja muinaisesta Kiinasta

Jymäyttämisen taito

Kustantajan hinta

36,00 

Matti Nojonen (suom. & toim.)

Jymäyttämisen taito

Strategiaoppeja muinaisesta Kiinasta

Jymäyttämisen taito tarjoaa näköalan perinteiseen kiinalaiseen strategiseen kulttuuriin. Se esittelee strategiaklassikoiden näkemyksen sodankäynnistä, strategisesta johtamisesta ja psykologisesta sodankäynnistä sekä kiinalaisten strategiaoppien keskeisestä ominaisuudesta – harhauttamisesta.

Kirjan tiedot

2011
ISBN 9789524951289
Nidottu
255 sivua
KL 11.9

Jymäyttämisen taito tarjoaa näköalan perinteiseen kiinalaiseen strategiseen kulttuuriin. Kirjan tekstit on valittu kuudestakymmenestä kiinalaisesta klassikosta vuosien 770 eaa. ja 1644 väliseltä ajanjaksolta.

Teos tarjoaa syvällisen kuvauksen kulttuurista, joka on määrittänyt kiinalaista sekä aasialaista strategista käyttäytymistä. Kiinan taloudellisen kasvun myötä nämä klassikot ovat saavuttaneet ennen näkemättömän suosion nyky-Kiinassa.

Jymäyttämisen taito esittelee strategiaklassikoiden näkemyksen sodankäynnistä, strategisesta johtamisesta ja psykologisesta sodankäynnistä sekä kiinalaisten strategiaoppien keskeisestä ominaisuudesta – harhauttamisesta.

Teos sisältää myös alkuperäiset kiinankieliset tekstit.

Esitän heikkoudet vahvuuksinani ja vahvuudet heikkouksinani. Jos heikkouteni näyttäytyy kuitenkin heikkoutena, niin aiheutan vihollisessa epäilyksiä siitä, että se olisikin vahvuuteni. Jos vahvuuteni näyttäytyy kuitenkin vahvuutena, niin synnytän vihollisessa epäilyksiä siitä, että se olisikin heikkouteni. – Caolu jinglüe

 

Kirjoittajat / toimittajat

Matti Nojonen

Matti Nojonen on Kiinan yhteiskunnan ja kulttuurin professori Lapin yliopistossa. Hän on toiminut Kiina-tutkijana, opettajana ja kouluttajana Fudanin yliopistossa, Ulkopoliittisessa instituutissa sekä Aalto-yliopistossa. Hän on julkaissut artikkeleita ja kirjoja Kiinan strategisesta kulttuurista, yhteiskunnasta ja liiketaloudesta.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top