Kirjat

Marjatta Kalliala

Kato mua!

Kohtaako aikuinen lapsen päiväkodissa?

9789524950527

Kustantajan hinta

35,00 

Marjatta Kalliala

Kato mua!

Kohtaako aikuinen lapsen päiväkodissa?

Varhaiskasvatuksen laatu on hyvin vaihtelevaa, ja se heittelehtii toisinaan silloinkin, kun henkilökunta pysyy samana. Marjatta Kalliala osoittaa kuitenkin tässä teoksessa rohkaisevasti, että uusi tieto ja aikuisen toiminnan arvioiminen voivat käynnistää myönteisen muutoksen.

Kirjan tiedot

2011, muuttumaton painos
ISBN 9789524950527
Nidottu
326 sivua
KL 38.1, K

Monen aikuisen on vaikea antautua intensiiviseen vuorovaikutukseen lapsen kanssa. Varhaiskasvatuksen laatu on hyvin vaihtelevaa, ja se heittelehtii toisinaan silloinkin, kun henkilökunta pysyy samana. Marjatta Kalliala osoittaa kuitenkin tässä teoksessa rohkaisevasti, että uusi tieto ja aikuisen toiminnan arvioiminen voivat käynnistää myönteisen muutoksen.

Teos haastaa päiväkodin aikuiset näkemään tekojensa jäljet lapsissa. Kuinka aikuinen voi tavoittaa lapsen kokemuksen – ei vain sitä, mitä lapsi tekee, vaan myös sen, mitä tekeminen hänelle merkitsee? Kirja soveltuu yliopistojen varhaiskasvatusyksiköiden käyttöön ja muuhun varhaiskasvatuksen koulutukseen sekä kaikille niille, joiden mielestä pienten lasten näkökulma on tärkeä.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Marjatta Kalliala 

Marjatta Kalliala, FT, on Helsingin yliopiston dosentti, joka on laajasti ja syvästi kiinnostunut leikistä tutkijana ja leikkijänä.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös