Kirjat

Kari I. Leväinen

Kiinteistö- ja toimitilajohtaminen

Kiinteistö- ja toimitilajohtaminen

Kustantajan hinta

43,00 

Kari I. Leväinen

Kiinteistö- ja toimitilajohtaminen

Kiinteistö- ja toimitilajohtaminen  tarkastelee kiinteistöjohtamista organisaation tukena ja sen onnistumisen mittaamista, palvelujen hankintaa ja tuottamista sekä sisäiseen vuokraan liittyviä kysymyksiä.

Kirjan tiedot

2013
9789516723726
Nidottu
255 sivua
KL 36.111, 66.4, K

Kiinteistö- ja toimitilajohtaminen on alan ensimmäinen perusteos suomen kielellä. Se esittelee peruskäsitteet ja toimintaympäristön: mitä kaikkea onnistunut kiinteistö- ja toimitilajohtaminen vaatii sekä mitä tehtäviä kiinteistöjohtamiseen eri organisaatioissa kuuluu.

Teos tarkastelee myös kiinteistöjohtamista organisaation tukena ja sen onnistumisen mittaamista, palvelujen hankintaa ja tuottamista sekä sisäiseen vuokraan liittyviä kysymyksiä. Erikseen käsitellään kiinteistön kehittämistä, elinkaaritaloutta sekä riskejä ja niiden hallintaa.

Kirjan liitteenä on sanasto, joka auttaa niin alalla aloittelevaa kuin vanhaakin tekijää. Teokseen sisältyy myös valaiseva katsaus alan historiaan.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Kari I. Leväinen

Tekniikan tohtori Kari I. Leväinen on toimitilajohtamisen professori emeritus. Hän on kiinteistö- ja toimitilajohtamisen uranuurtaja, joka on kehittänyt alan opetusta ja tutkimusta laajan kansainvälisen verkostonsa ja tutkimusprojektien avulla.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös