Kirjat

Kaisa Launonen & Anna-Maija Korpijaakko-Huuhka (toim.)

Kommunikoinnin häiriöt

Syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita

Kommunikoinnin häiriöt

Kustantajan hinta

36,00 

Kaisa Launonen & Anna-Maija Korpijaakko-Huuhka (toim.)

Kommunikoinnin häiriöt

Syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita

Jos ihmisen kommunikointitaidot poikkeavat tavanomaisesta, hän ja hänen läheisensä tarvitsevat tukea ja ohjeita voidakseen luoda vuorovaikutukselle suotuisan ympäristön ja pitääkseen sitä yllä. Tässä kirjassa kommunikoinnin häiriöiden syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita tarkastellaan pääasiassa logopedisesta näkökulmasta.

Kielen ja kommunukointitaitojen kehitys on yksilön ja ympäristön jatkuvaa vuorovaikutusta. Jos ihmisen kommunikointitaidot poikkeavat tavanomaisesta, hän ja hänen läheisensä tarvitsevat tukea ja ohjeita voidakseen luoda vuorovaikutukselle suotuisan ympäristön ja pitääkseen sitä yllä.

Tässä kirjassa kommunikoinnin häiriöiden syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita tarkastellaan pääasiassa logopedisesta näkökulmasta. Kirjoittajat ovat alansa suomalaisia asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet pitkään puheterapeutteina ja/tai erityisopettajina. Useat kirjoittajista ovat myös erityisalansa tutkijoita.

Kirja on suunnattu kaikille niille, esimerkiksi erityisopettajille ja -lastentarhanopettajille, jotka hakevat tukea kommunikointihäiriöiselle oppilaalleen ja hänen vanhemmilleen. Kirja on hyödyllinen myös alan opiskelijoille johdantona aiheeseen. Kirjaa voi suositella myös kaikille muille puheesta, kielestä, äänenkäytöstä ja kommunikoinnin moninaisista ilmiöistä kiinnostuneille.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Anna-Maija Korpijaakko-Huuhka

Anna-Maija Korpijaakko-Huuhka, FT, on logopedian professori ja aikuisten puheen ja kielen häiriöiden asiantuntija Tampereen yliopistossa.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös