Kirjat

Nando Malmelin & Petro Poutanen

Luovuuden idea

Luovuus työelämässä, yhteisöissä ja organisaatioissa

Luovuuden idea

Kustantajan hinta

32,00 

Nando Malmelin & Petro Poutanen

Luovuuden idea

Luovuus työelämässä, yhteisöissä ja organisaatioissa

Kun ympäröivä maailma muuttuu, vanhat toimintamallit menettävät merkityksensä. Silloin tarvitaan uusia ideoita ja tuoreita ratkaisuja, toisin sanoen luovuutta. Luovuuden idea esittelee monipuolisesti ja syvällisesti, mitä uusin tutkimustieto kertoo luovuuden ilmiöstä ja luovan toiminnan periaatteista.

Kirjan tiedot

2017
ISBN 9789524954440
Nidottu
180 sivua
KL 14.13, 36.13

Kun ympäröivä maailma muuttuu, vanhat toimintamallit menettävät merkityksensä. Silloin tarvitaan uusia ideoita ja tuoreita ratkaisuja, toisin sanoen luovuutta. Koska jatkuva uudistuminen on välttämätöntä, luovuudelle on yhä enemmän kysyntää. Voiko luovuutta opetella ja kehittää? Millaisessa ympäristössä luovuus kukoistaa parhaiten?

Luovuuden idea esittelee monipuolisesti ja syvällisesti, mitä uusin tutkimustieto kertoo luovuuden ilmiöstä ja luovan toiminnan periaatteista. Keskustelu luovuudesta jää usein pinnalliseksi innovaatiopuheeksi, vaikka luovuus syntyy ja elää arkisessa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Luovuus ei ole vain tieteilijöiden, taiteilijoiden ja keksijöiden sarkaa, vaan lähes kaikki työ edellyttää luovaa ajattelua ongelmien määrittelemisessä ja ratkaisemisessa. Teos tarjoaakin oivallisia näkemyksiä luovuuden kehittämiseksi työelämässä, yrityksissä ja yhteisöissä.

Kirjoittajat / toimittajat

Nando Malmelin

Nando Malmelin, VTT, työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professorina (Professor of Practice) ja on viestinnän dosentti Helsingin yliopistossa.

Petro Poutanen

Petro Poutanen, VTT, työskentelee yrittäjänä markkinatutkimusalalla ja on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa vierailevana tutkijana (Visiting Scholar). Kuva Laura Mendelin

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top