Kirjat

Pekka Isotalus

Mediapoliitikko

Mediapoliitikko

Kustantajan hinta

32,00 

Pekka Isotalus

Mediapoliitikko

Mediapoliitikko käy käsiksi tuttujen suomalaispoliitikkojen viestintään. Se kertaa mediapelin säännöt ja tarkastelee median kasvanutta roolia sekä henkilökeskeisyyttä politiikassa.

Kirjan tiedot

2017
ISBN 9789524954174
Nidottu
247 sivua
KL 32, 07

Poliitikon ja median välillä vallitsee kauhun tasapaino. Viestinnän koukerot hallitsevalle media on hyvä kumppani, mutta kokeneenkin kehäketun ura voi tuhoutua, jos ote lipeää julkisuuden pyörityksessä.

Mediapoliitikko käy käsiksi tuttujen suomalaispoliitikkojen viestintään. Se kertaa mediapelin säännöt ja tarkastelee median kasvanutta roolia sekä henkilökeskeisyyttä politiikassa. Joukkoviestinten valokeilassa yksityisestä tulee julkista puolisoja myöten. Poliitikko rakentaa imagoaan niin sanattomalla viestinnällään, käytöksellään, puheillaan kuin somepäivitysten sisällöilläänkin.

Teos auttaa myös kansalaista tunnistamaan aidot viestit epäaidoista. Vaalien alla repäisevät otsikot ja iskevät mainoslauseet voivat harhauttaa ja toisaalta tärkeät asiat jäädä huomiotta pelkän heikon esiintymisen vuoksi. Mediapolitiikassa kuulijan vastuu on suuri.

Kirjoittajat / toimittajat

Pekka Isotalus

Pekka Isotalus, FT, on puheviestinnän professori Tampereen yliopistossa sekä poliittisen viestinnän dosentti. Tutustu Isotaluksen blogiiin tästä. Kuva Hese Pölönen

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top