Kirjat

Sanna Vehviläinen

Ohjaus vuorovaikutuksena

Ohjaus vuorovaikutuksena

Kustantajan hinta

30,00 

Sanna Vehviläinen

Ohjaus vuorovaikutuksena

Ohjaus vuorovaikutuksena tarkastelee ohjauksen tärkeintä työmuotoa, ohjaajan ja ohjattavan välistä keskustelua keskustelunanalyysin keinoin.

Kirjan tiedot

2010
ISBN 9789516628441
Nidottu
263 sivua
KL 38, K

Ohjaus vuorovaikutuksena tarkastelee ohjauksen tärkeintä työmuotoa, ohjaajan ja ohjattavan välistä keskustelua keskustelunanalyysin keinoin. Se antaa runsaasti perustietoa ohjausvuorovaikutuksen ilmiöistä ja tarjoaa lähtökohtia ohjaustyön kehittämiseen.

Teos on tarkoitettu ohjauksen ammattilaisille sekä ohjaukseen, aikuiskasvatukseen tai vuorovaikutustutkimukseen perehtyville yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille.

Kirjoittajat / toimittajat

Sanna Vehviläinen

Sanna Vehviläinen on kasvatustieteen tohtori, aikuiskasvatuksen dosentti ja työnohjaaja. Hän on taustaltaan aikuiskasvatustieteilijä, keskusteluntutkija ja yliopistopedagogiikan opettaja ja kehittäjä. Hän työskentelee opinto- ja uraohjauksen professorina Itä-Suomen ylipistossa. Vehviläisen asiantuntemusalueita ovat ohjauksen eri muodot ja menetelmät, ohjausvuorovaikutus ja ohjauksen mallintaminen. Hän yhdistää työssään käytännön ohjaustyön sen kehittämiseen ja tutkimukseen. Kuva: Mari Käki

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top