Kirjat

Kirsi Tirri & Elina Kuusisto

Opettajan ammattietiikkaa oppimassa

9789523450417

Kustantajan hinta

32,00 

Kirsi Tirri & Elina Kuusisto

Opettajan ammattietiikkaa oppimassa

Opettajan tehtävänä on ohjata oppilasta löytämään opiskeluunsa ja elämäänsä kestävä ja pitkäkestoinen tarkoitus. Yhteiskunnan vaatimusten edessä opettajaa kannattelee sisäistetty ammattietiikka, joka tuo mielekkyyden työhön.

Kirjan tiedot

2019
ISBN 9789523450417
Nidottu
175 sivua
KL 38, 38.5, 17

Digitaaliset oppimateriaalit ja sähköiset oppimisympäristöt asettavat uusia haasteita opettajille. Koulujen väliset erot oppimistuloksissa pakottavat tarkastelemaan oppimisen edellytyksiä moniarvoisessa yhteiskunnassa. Millainen on opettajan rooli eettisenä kasvattajana? Miten koulu ottaa huomioon erilaiset oppilaat ja heidän tarpeensa?

Opettajan ammattietiikkaa oppimassa kuvaa keinoja lisätä opettajan työn ja oppimisen mielekkyyttä. Opettajan tehtävänä on ohjata oppilasta löytämään opiskeluunsa ja elämäänsä kestävä ja pitkäkestoinen tarkoitus. Yhteiskunnan vaatimusten edessä opettajaa kannattelee sisäistetty ammattietiikka, joka tuo mielekkyyden työhön.

Teos tarjoaa sekä tutkimustietoa että konkreettisia pedagogisia ideoita opettajan työn tueksi. Se soveltuu niin opettajille, vanhemmille kuin opettajaksi opiskelevillekin.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Elina Kuusisto

Elina Kuusisto, TT, KM, on kasvatustieteen dosentti Helsingin yliopistossa ja apulaisprofessori Humanistisessa yliopistossa (University of Humanistic Studies) Utrechtissa, Hollannissa. Kuva Annu Kuusisto

Kirsi Tirri

Kirsi Tirri, KT, TM, on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistossa ja tutkimusjohtaja Helsingin yliopiston tutkija­kollegiumissa. Kuva Suomalainen Tiedeakatemia
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös