Kirjat

Päivi Kupias & Raija Peltola

Oppiminen työssä

9789523450080

Kustantajan hinta

34,00 

Päivi Kupias & Raija Peltola

Oppiminen työssä

Nykypäivän työelämässä ihmiset pääsevät ja joutuvat oppimaan koko ajan uutta. Miten tämä tehdään tehokkaasti ja mielekkäästi?

Kirjan tiedot

2019
ISBN 9789523450080
Nidottu
263 sivua
KL 69.13

Miten suhtaudut oppimiseen? Osa luottaa siihen, että voi jatkuvasti oppia uutta ja kehittää taitojaan. Toiset pyrkivät ensisijaisesti turvaamaan jo hankkimaansa osaamista. Jotkut taas pelkäävät epäonnistumista niin, etteivät uskalla kokeilla uutta.

Oppiminen on parhaimmillaan luonteva osa työtä. Kenenkään puolesta ei voi oppia, vaan kaikki organisaatiossa pitää saada mukaan kehittämiseen. Oppimista kuitenkin voi ja kannattaa tukea. Kukaan ei opi tyhjiössä, vaan jokainen työryhmän jäsen vaikuttaa muiden oppimiseen.

Oppiminen työssä tarkastelee oppimista kolmen eri yrityksen näkökulmasta ja pureutuu myös ketterän oppimisen nurjaan puoleen. Nykypäivän työelämässä ihmiset pääsevät ja joutuvat oppimaan koko ajan uutta. Miten tämä tehdään tehokkaasti ja mielekkäästi? Oppiminen työssä sopii opetukseen yliopistoihin ja toisen asteen oppilaitoksiin sekä ammattikirjallisuudeksi henkilöstöammattilaisille, esimiehille, kouluttajille, kehittäjille, konsulteille ja ohjaajille.

Kirjoittajat / toimittajat

Päivi Kupias 

Päivi Kupias on kasvatustieteiden maisteri, työnohjaaja (STOry), coach (PCC) ja tietokirjailija. Hän on perehtynyt monipuolisesti työelämässä tapahtuvaan ohjaukseen. Hänen erityistä osaamistaan ovat työnohjaajien, coachien sekä muiden ohjaustyötä tekevien työnohjaus ja coaching.

Raija Peltola

Raija Peltola on oikeustieteen kandidaatti, työnohjaaja ja coach (PCC). Hänen erityisosaamistaan on tukea esimiehiä ja työyhteisöjä haasteellisissa tilanteissa.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top