Kirjat

Grazyna Zeranska-Gebert & Teuvo Lampinen

Parlando

Musiikkisanakirja

Parlando

Kustantajan hinta

32,00 

Grazyna Zeranska-Gebert & Teuvo Lampinen

Parlando

Musiikkisanakirja

Parlando kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät musiikkiin liittyvät sanat. Se kattaa musiikin lajit klassisesta jazziin ja rockiin sekä eri kulttuurialueet ja aikakaudet.

Kirjan tiedot

2018
ISBN 9789524954716
Sidottu
320 sivua
KL 78.038

Jokainen taidemusiikkiin tai musiikin teoriaan hiukankin perehtyvä kohtaa valtaisan määrän erilaisia vieraskielisiä termejä. Suuri osa niistä on tuttuja, mutta mitä lopulta tarkoittivatkaan presto, piano ja pizzicato ja mitä eroa on allegrolla, andantella ja adagiolla?

Parlando kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät musiikkiin liittyvät sanat. Se kattaa musiikin lajit klassisesta jazziin ja rockiin sekä eri kulttuurialueet ja aikakaudet. Teoksessa kuvataan soittimia, tansseja ja musiikin tyylikausia eikä unohdeta myöskään sävellyksiin liittyvää runoutta ja tarustoa.

Jokainen hakusana on tiivistetty mahdollisimman ytimekkääseen muotoon. Tuloksena on hakuteos jokapäiväiseen käyttöön musiikin kuuntelijoille sekä esittäville taiteilijoille lapsista aikuisiin ja harrastajista ammattimuusikoihin.

Kirjassa on liitteenä Antonio Vivaldin, Francesco Petrarcan, Aloysius Bertrandin runojen ja Claude Debussyn runsaiden esitysohjeiden suomennoksia.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Teuvo Lampinen

Teuvo Lampinen on toiminut musiikkialalla opetustyönsä lisäksi muusikkona, tuottajana ja äänittäjänä.

Grazyna Zeranska-Gebert

Grazyna Zeranska-Gebertillä on pitkä ura viulunsoiton opettajana sekä viulistina ja musiikkikasvattajana.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös