Kirjat

Tuukka Hämäläinen & Aleksandr Manzos

Pelien äärettömät maailmat

Elämän suuret kysymykset digitaalisissa peleissä

Pelien äärettömät maailmat

Kustantajan hinta

34,00 

Tuukka Hämäläinen & Aleksandr Manzos

Pelien äärettömät maailmat

Elämän suuret kysymykset digitaalisissa peleissä

Mielenterveys, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, kuolema ja kuperkeikkoja heittävät eläimet. Peleille mikään teema ei ole vieras. Ne ovat taideteoksia, joissa on mahdollista käsitellä käytännössä mitä tahansa. Pelien äärettömät maailmat päivittää käsitykset pelimaailmasta. Digitaalisissa peleissä tartutaan yhä useammin koko ihmiskuntaa askarruttaviin aiheisiin.

Kirjan tiedot

2020
ISBN 9789523450530
Flex
335 sivua, värikuvitettu
KL 79.81, 71

Mielenterveys, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, kuolema ja kuperkeikkoja heittävät eläimet. Peleille mikään teema ei ole vieras. Ne ovat taideteoksia, joissa on mahdollista käsitellä käytännössä mitä tahansa.

Pelien äärettömät maailmat päivittää käsitykset pelimaailmasta. Digitaalisissa peleissä tartutaan yhä useammin koko ihmiskuntaa askarruttaviin aiheisiin. Pelaaja voi joutua pohtimaan, miten suojella haurasta ekosysteemiä tai missä määrin on valmis luopumaan ihmisyydestä saavuttaakseen pelimaailman tavoitteet. Parhaimmillaan pelit murtavat kulttuurin ja kasvatuksen rakentamia muureja ihmisten väliltä ja auttavat ymmärtämään, millaiselta maailma näyttää toisen silmin.

Pelien yllättäviä teemoja esittelevät teoksessa Tuukka Hämäläinen ja Aleksandr Manzos, jotka tuntevat alan läpikotaisin. Näyttävä värikuvitus ja kiehtovat esimerkkitapaukset osoittavat pelien moninaisuuden ja saavat tarttumaan vanhoihinkin peleihin uudella innolla.

Kirjoittajat / toimittajat

Tuukka Hämäläinen

Tuukka Hämäläinen on helsinkiläinen toimittaja ja kirjailija. Hän on harrastanut digitaalisia pelejä 1990-luvulta lähtien ja toiminut pelitoimittajana sekä -kriitikkona Tiltillä ja Muropaketilla.

Aleksandr Manzos

Aleksandr Manzos on kirjoittanut digitaalisista peleistä ja toiminut Pelit-lehden avustajana kymmenen vuoden ajan. Hän on käsitellyt erityisesti pelien indiekehittäjiä ja pelihistoriaa.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top