Kirjat

Taina Kinnunen & Anne Puuronen (toim.)

Seksuaalinen ruumis

Kulttuuritieteelliset lähestymistavat

Seksuaalinen ruumis

Kustantajan hinta

33,00 

Taina Kinnunen & Anne Puuronen (toim.)

Seksuaalinen ruumis

Kulttuuritieteelliset lähestymistavat

Seksuaalinen ruumis pohtii seksuaalisuutta, ruumista ja sukupuolta biseksuaalisuudessa, erilaisissa lesboidentiteeteissä sekä niin sanotussa metroseksuaalisuudessa. Se on kaivattu katsaus seksuaalisuuden kulttuuritieteelliseen tutkimukseen.

Kirjan tiedot

2006
ISBN 9789516629844
Nidottu
347 sivua
KL 30.1, K

Seksuaalinen ruumis on kaivattu katsaus seksuaalisuuden kulttuuritieteelliseen tutkimukseen. Teoksessa käsitellään seksuaalisuuden moninaisuutta teorioiden ja tapausesimerkkien avulla. Se esittelee sekä kansainvälistä että suomalaista tutkimusta.

Seksuaalinen ruumis pohtii seksuaalisuutta, ruumista ja sukupuolta biseksuaalisuudessa, erilaisissa lesboidentiteeteissä sekä niin sanotussa metroseksuaalisuudessa. Seksuaalikokemuksia tarkastellaan myös muun muassa ensimmäisten seksikokeilujen, somalityttöjen, kauneuskirurgian, lihavuuden ja anoreksian näkökulmista. Ruumiin seksuaalisuutta valotetaan lisäksi tanssitaiteen ja rockin näkökulmista.

Teos edistää monitieteistä keskustelua seksuaalisuudesta. Se soveltuu ruumis- ja sukupuolitutkimuksen oppikirjaksi kulttuuri- ja yhteiskuntatieteisiin. Lisäksi se tarjoaa tietoa seksuaalikasvatuksen ja seksuaaliterveyden asiantuntijoille. Muita kiinnostuneita teos auttaa perehtymään seksuaalitutkimuksen peruskysymyksiin.

Kirjoittajat / toimittajat

Taina Kinnunen

Taina Kinnunen on filosofian tohtori ja kulttuuriantropologian dosentti sekä kouluttaja ja luennoitsija. Kuva Teemu Lindroos

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top