Kirjat

Juha T. Hakala

Tulevan maisterin graduopas

Tulevan maisterin graduopas

Kustantajan hinta

29,00 

Juha T. Hakala

Tulevan maisterin graduopas

Gradua vaille valmis? Älä anna viimeisen kaarteen lannistaa – tämän oppaan vinkeillä selviydyt urakastasi maaliin asti. Tulevan maisterin graduopas tarjoaa käytännön neuvoja tutkielman kanssa tuskaileville.

Kirjan tiedot

2017
ISBN 9789524954334
Nidottu
244 sivua
KL 38.3

Gradua vaille valmis? Älä anna viimeisen kaarteen lannistaa – tämän oppaan vinkeillä selviydyt urakastasi maaliin asti.

Tulevan maisterin graduopas tarjoaa käytännön neuvoja tutkielman kanssa tuskaileville. Opas valaa uskoa onnistumiseen ja osoittaa, miten gradusta selvitään: kun tutkielma puretaan osiin, kokonaisuutta on helpompi hallita. Opinnäyte valmistuu säädyllisessä ajassa ja kohtuullisella vaivalla. Teos osoittaa tutkimusprosessin ongelmakohdat sekä kompastuskivet ja johdattaa niiden ohi rohkaisevasti, ymmärrettävästi ja huumorintajuisesti. Paras gradu on tehty gradu – ei vuosikausia hauduteltu, keskeneräinen huippuluomus.

Opas on suunnattu kaikkien alojen maisteriopiskelijoille. Vaikka esimerkit kohdistuvat erityisesti yhteiskunta- ja kasvatustieteiden sekä humanististen tieteiden pulmiin, sen yleispätevät neuvot auttavat myös luonnontieteilijöitä tai matemaatikkoja. Kirjoittajan laaja kokemus opinnäytetyöskentelystä tarjoaa lukuisia, tosielämästä poimittuja esimerkkejä, jotka valaisevat gradun tekemisen karikoita myös ohjaajan näkökulmasta.

Kirjoittajat / toimittajat

Juha T. Hakala

Juha T. Hakala on professori, korkeakoulupedagogiikan dosentti, filosofi ja tietokirjailija. Hän on ohjannut toistatuhatta opinnäytetyötä ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Niistä valtaosa on ollut laadullisia tutkimuksia. Kuva: Seija-Sisko Hakala

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top