Kirjat

Päivi Kupias

Työnohjaus ja coaching

Tukea työssä onnistumiseen

Työnohjaus ja coaching

Kustantajan hinta

36,00 

Päivi Kupias

Työnohjaus ja coaching

Tukea työssä onnistumiseen

Työnohjauksessa asiakas tutkii omaa työtään koulutetun työnohjaajan avulla ja oppii samalla sekä työstään että itsestään. Työelämään sijoittuvassa coachingissa tavoitteena on, että asiakas oppii hyödyntämään ammatillista potentiaaliaan täysipainoisesti. Työnohjaus ja coaching pureutuu ohjausmuotojen eroihin ja yhtäläisyyksiin.

Kirjan tiedot

2022
ISBN 9789523451926
Nidottu
212 sivua
KL 69.13
Kansi: Satu Kontinen

Työnohjauksessa asiakas tutkii omaa työtään koulutetun työnohjaajan avulla ja oppii samalla sekä työstään että itsestään. Työelämään sijoittuvassa coachingissa tavoitteena on, että asiakas oppii hyödyntämään ammatillista potentiaaliaan täysipainoisesti. Käytännössä molempia tehdään paljolti samalla tavalla ja samanlaisen ohjausosaamisen varassa. Milloin siis työnohjaus sopii paremmin, ja milloin coachingista olisi enemmän hyötyä?

Työnohjaus ja coaching pureutuu ohjausmuotojen eroihin ja yhtäläisyyksiin. Ohjauksen tilaajan lisäksi myös ohjaajan on hyvä olla kartalla eri ohjausmuotojen vahvuuksista. Mitä useammanlaisia työvälineitä ohjaajalla on käytössään, sitä paremmin hän osaa hahmottaa asiakkaidensa tarpeita ja tukea heitä sopivalla tavalla.

Teos kuvaa myös työnohjaajien ja coachien käsityksiä omasta työstään ohjaajana. Millaisista lähtökohdista käytännön työtä tehdään? Koetaanko toisen ohjausmuodon edustajat kumppaneiksi vai kilpailijoiksi? Voisivatko työnohjaajat ja coachit oppia toisiltaan?

Kirjoittajat / toimittajat

Päivi Kupias 

Päivi Kupias on kasvatustieteiden maisteri, työnohjaaja (STOry), coach (PCC) ja tietokirjailija. Hän on perehtynyt monipuolisesti työelämässä tapahtuvaan ohjaukseen. Hänen erityistä osaamistaan ovat työnohjaajien, coachien sekä muiden ohjaustyötä tekevien työnohjaus ja coaching.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top