Kirjat

Kirsti Ekonen & Sanna Turoma (toim.)

Venäläisen kirjallisuuden historia

Venäläisen kirjallisuuden historia

Kustantajan hinta

36,00 

Kirsti Ekonen & Sanna Turoma (toim.)

Venäläisen kirjallisuuden historia

Venäläisen kirjallisuuden historia on kiehtova sukellus venäläisen kirjallisuuden tuhatvuotiseen historiaan. Siitä löytyvät perustiedot tärkeimmistä venäläisistä kirjailijoista ja klassikkoteoksista, tyylikausista sekä kirjallisuuden lajien kehityksestä.

Venäläisen kirjallisuuden historia on kiehtova sukellus venäläisen kirjallisuuden tuhatvuotiseen historiaan. Siitä löytyvät perustiedot tärkeimmistä venäläisistä kirjailijoista ja klassikkoteoksista, tyylikausista sekä kirjallisuuden lajien kehityksestä. Esillä ovat klassikoiden lisäksi populaarikirjallisuus ja lastenkirjallisuus, ja esiin nostetaan myös vähäiselle huomiolle jääneitä naiskirjailijoita. Lisäksi tarkastellaan kirjailijan ammatin vakiintumista ja kehitystä sekä lukijakulttuurin muutoksia.

Venäläistä kirjallisuushistoriaa tarkastellaan yhteydessä aikaan ja paikkaan. Samalla teos avaa näkökulmia myös nyky-Venäjän yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Runsas kuvitus ja selkeät tietolaatikot elävöittävät kirjallisuushistoriallista kertomusta.

sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top