Kirjat

Antti Karisto

Yksi piano vai kymmenen lehmää?

Kirjoituksia arjen ilmiöistä

Yksi piano vai kymmenen lehmää?

Kustantajan hinta

33,00 

Antti Karisto

Yksi piano vai kymmenen lehmää?

Kirjoituksia arjen ilmiöistä

Yksi piano vai kymmenen lehmää etsii uusia näkökulmia arjen ilmiöihin. Yhteistä kirjoituksille on arkisten ilmiöiden älyllinen ihmettely, ankkureina aika ja paikka.

Yksi piano vai kymmenen lehmää etsii oivaltavasti uusia näkökulmia arjen ilmiöihin. Aiheina ovat muun muassa utopiat ja onnen etsintä, hyvinvointi ja hoiva, kaupunki- ja kesämökkielämä, katukuva ja arkiviihtyvyys, urheilu ja kulttuuri, kellot ja kalenterit, roskaruoka ja tupakantuska, kohteliaisuus ja kohtelu, vanhuuden kammo ja kuolema. Yhteistä kirjoituksille on arkisten ilmiöiden älyllinen ihmettely, ankkureina aika ja paikka.

Kirja havainnollistaa yliopiston kolmatta tehtävää, yhteiskunnallista vuorovaikutusta, näyttäessään, miten monenlaisten aiheiden kimpussa yliopistotutkija nykyisin toimii. Asioita ei katsota akateemisesta norsunluutornista, vaan vetävästi kirjoitettu teos nojaa myös tekijänsä omiin kokemuksiin.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Antti Karisto

Antti Karisto on sosiaaligerontologian professori Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella. Hän on tutkinut terveyttä ja hyvinvointia, suomalaista yhteiskuntaa ja sen sosiaalipolitiikkaa, elämäntapoja ja kulttuuria, kaupunkikysymyksiä sekä väestön vanhenemista.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös