Kirjat

Joel Kuortti

Yliopistoon!

Kuvauksia akateemisesta maailmasta

Yliopistoon!

Kustantajan hinta

31,00 

Joel Kuortti

Yliopistoon!

Kuvauksia akateemisesta maailmasta

Murhia, juonitteluja, rakkaustarinoita, tragedioita – juhlia, opintoja, rahahuolia? Sellaista on ollut elämä suomalaisessa yliopistossa, joka vuoden 1640 jälkeen on levittäytynyt eri puolille maata. Teoksessa esitellään kirjailijoiden kuvauksia yliopistosta ja ylioppilaselämästä.

Kirjan tiedot

2013
ISBN 9789524952897
Nidottu
253 sivua
KL 30.12, 86.1, 38.4

Murhia, juonitteluja, rakkaustarinoita, tragedioita – juhlia, opintoja, rahahuolia? Sellaista on ollut elämä suomalaisessa yliopistossa, joka vuoden 1640 jälkeen on levittäytynyt eri puolille maata. Omien kokemustemme perusteella kuvittelemme ehkä tuntevamme yliopiston, mutta se voi myös yllättää.

Yliopistoon! on eräänlainen yliopiston käyttöohje, joka tarjoaa uusia näkökulmia yliopistoon eri aikoina, eri paikoissa, eri aloilta. Teoksessa esitellään kirjailijoiden kuvauksia yliopistosta ja ylioppilaselämästä. Mukana ovat mm: Yrjö Koskinen, Jalmari Finne, Frans Mikael Franzén, Juhani Aho, Arvid Järnefelt, Frans Emil Sillanpää, Eino Leino, Mika Waltari, M. A. Numminen, Pirkko Saisio, Virpi Hämeen-Anttila, Elina Hirvonen ja Matti Larjavaara.

Teos on kiinnostava yliopistossa opiskeleville tai sinne aikoville, opettajille, tutkijoille tai muille akateemisesta maailmasta kiinnostuneille.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Joel Kuortti

Joel Kuortti on Turun yliopiston englantilaisen filologian professori ja kieli- ja käännöstieteiden laitoksen johtaja. Hän on intian-englantilaisen kirjallisuuden asiantuntija ja kiinnostunut kulttuurintutkimuksesta.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös