Kirjat

Arto Haapala, Martti Honkanen & Veikko Rantala (toim.)

Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka

Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka

Kustantajan hinta

33,00 

Arto Haapala, Martti Honkanen & Veikko Rantala (toim.)

Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka

Elinvoimaisen ja viihtyisän ympäristön aikaansaaminen on yksi aikamme keskeisistä haasteita. Mitä keinoja meillä on vaikuttaa ympäristömme laatuun? Millä tavalla arkkitehtuuri voi luoda viihtyisää ja toimivaa elinympäristöä? Miten voimme hyödyntää estetiikkaa ympäristömme suojelemisessa ja kehittämisessä?

Kirjan tiedot

2010
ISBN 9789524951821
Nidottu
285 sivua
KL 72, K

Elinvoimaisen ja viihtyisän ympäristön aikaansaaminen on yksi aikamme keskeisistä haasteita. Mitä keinoja meillä on vaikuttaa ympäristömme laatuun? Millä tavalla arkkitehtuuri voi luoda viihtyisää ja toimivaa elinympäristöä? Miten voimme hyödyntää estetiikkaa ympäristömme suojelemisessa ja kehittämisessä? Mitä ympäristö ihmiselle lopulta merkitsee? Kuinka voimme ympäristöämme arvioida?

Kokoomateos Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka etsii vastauksia näihin kysymyksiin keskittyen erityisesti rakennettuun ympäristöön. Eri näkökulmista aihetta lähestyvien artikkelien sisältö vaihtelee viileästä analyysista avoimeen poleemisuuteen. Yhteisenä tavoitteena on vahvistaa lukijan kriittistä asennetta rakennettuun ympäristöön ja ympäristöä koskeviin kehittämissuunnitelmiin.

Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka on avartava ja virikkeellinen tiedonlähde jokaiselle ympäristöasioista kiinnostuneelle sekä arkkitehtuurin, rakennustekniikan, ympäristö- ja taidealojen opiskelijoille ja opettajille.

sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös