Kirjat

Eeva-Mari Ihantola & Pasi Leppänen

Yrityksen kirjanpito. Kuudes, uudistettu laitos

Liiketapahtumista tilinpäätökseen

9789523452480

Kustantajan hinta

37,00 

Eeva-Mari Ihantola & Pasi Leppänen

Yrityksen kirjanpito. Kuudes, uudistettu laitos

Liiketapahtumista tilinpäätökseen

Yrityksen kirjanpito – liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Uudistetussa vuoden 2023 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa kirjanpito- ja verolainsäädännön muutokset sekä yritysten informointivelvoitteiden laajentuminen esimerkiksi vastuullisuusraportointiin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika 8/2023

ISBN 9789523452480
Nidottu
369 sivua
KL 69.21, K
Kansi: Leena Kilpi

Yrityksen kirjanpito – liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Se käsittelee kattavasti kaikki kirjanpitoprosessin vaiheet ja esittelee erityiskysymyksiä kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen suunnittelusta, laadinnasta ja sisällöstä. Aiheittain edetään yleisestä yksityiskohtiin: lukija saa aluksi yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä yleiskuvan, joka täydentyy myöhemmissä luvuissa.

Yrityksen kirjanpitoa käydään läpi pääosin Suomen kirjanpitolainsäädännön pohjalta, mutta myös kansainvälisiä tilinpäätössäännöksiä on käsitelty lyhyesti. Pääpaino on yksittäisen yrityksen kirjanpidossa ja tilinpäätöksen laadinnassa. Teos soveltuu sekä oppikirjaksi että työelämän tarpeisiin, ja sen käytettävyyttä lisäävät erityyppiset harjoitustehtävät ratkaisuineen sekä ruotsin- ja englanninkieliset tuloslaskelma- ja tasekaavat.

Uudistetussa vuoden 2023 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa kirjanpito- ja verolainsäädännön muutokset sekä yritysten informointivelvoitteiden laajentuminen esimerkiksi vastuullisuusraportointiin.

Kirjoittajat / toimittajat

Eeva-Mari Ihantola

Eeva-Mari Ihantola, KTT, on laskentatoimen yliopistonlehtori.

Pasi Leppänen

Pasi Leppänen, KTM, valtiovarainministeriön finanssineuvos ja yksikön päällikkö.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top