Tutustu kevään uutuusteoksiin

Kevään 2022 uutuuskirjat

Upea kevään 2022 uutuuskirjalistamme on julkaistu! Tulevissa teoksissa nousevat esille keskustelua herättävät ajankohtaiset aiheet, monipuoliset näkökulmat historiaan ja muu tuore tutkimustieto niin yhteiskunnasta kuin ympäristöstä.

Tammikuusta lähtien tutustutaan esimerkiksi saamelaisten historiaan (Entiset elävät meissä), ihmeitä tekeviin keskiajan pyhimyksiin (Verta vuotava kuva ja muita outoja ihmeitä), seksiin ja perhe-elämään eläinten maailmassa (Eläimellistä parinvalintaa) sekä suomalaisten koskettaviin tarinoihin lapsuudesta (Leikitäänkö?). Lisäksi tarkastellaan mm. koronan syitä ja seurauksia (Virus, joka pysäytti maailman), kokemuksia yhteiskunnan erilaisista todellisuuksista (Kahdeksan kuplan Suomi), Lähi-idän kadonneita sivilisaatioita (Muinaisen Lähi-idän imperiumit) ja valtavan suosittua true crime -ilmiötä (Rikos ei vanhene).

Keväällä julkaistaan myös jatkoa kahdelle kirjasarjalle. Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa suunnitellun Tiedekulmapokkari-sarjan viides osa (Terveempi maailma) pohtii globaaleihin terveysuhkiin vastaamista. Helsingin yliopiston tiedekasvatuksen kanssa toteutetussa uudessa lasten seikkailuteoksessa (Mansikkamysteeri) taas mietitään tiedon luotettavuutta.

Voit lukea lisää kevään kirjoista verkkosivuiltamme tai uutuusluettelostamme.

Tutustu kevään kirjoihin verkkosivuilla >>

Lue kevään katalogia verkossa >>

Teoksia voi myös tilata ennakkoon verkkokaupasta 90 vuorokautta ennen arvioitua ilmestymispäivää. Tilaus lähetetään heti kirjan ilmestyttyä.

Verkkokauppaan >>

Haluaisitko lukea painettua kirjakatalogiamme? Tilaa luettelo sähköpostitse: info@gaudeamus.fi

Kevään 2022 painettu luettelomme ilmestyy joulukuun alussa.

sydan150

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös