Kirjat

Hely Tuorila & Ulla Appelbye (toim.)

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät

Hely Tuorila & Ulla Appelbye (toim.)

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät

Aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä käytetään yhä enemmän elintarviketeollisuuden ja kaupan alalla laaduntarkkailussa, tuotekehityksessä ja markkinatutkimuksessa. Tämä teos on suomalaisten asiantuntijoiden laatima perusteellinen johdatus tutkimusalan teoriaan ja käytäntöön.

Ruoan ja juoman maku, haju, väri ja muut aistittavat ominaisuudet ohjaavat elintarvikevalintojamme. Aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä käytetään yhä enemmän elintarviketeollisuuden ja kaupan alalla laaduntarkkailussa, tuotekehityksessä ja markkinatutkimuksessa.

Elintarvikkeiden aistinvarainen tutkimus on monitieteellinen tutkimusala, jonka taustalla ovat elintarviketieteiden lisäksi muun muassa fysiologia ja ravitsemustiede sekä psykologia ja muut käyttäytymistieteet. Tämä teos on suomalaisten asiantuntijoiden laatima perusteellinen johdatus tutkimusalan teoriaan ja käytäntöön. Asian havainnollistamiseksi teoksessa on runsaasti kuvia sekä esimerkkejä koetilanteista.

Teos on tarkoitettu tenttikirjaksi elintarviketieteiden opiskelijoille yliopistoissa sekä soveltuvin osin myös muihin elintarvike- ja ravintola-alan opintoihin. Samalla se on hyödyllinen käsikirja elintarvikealan ammattilaisille.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top