info@gaudeamus.fi
Valikoima
Books in English
E-kirjat
Filosofia ja uskonto
Historia
Kasvatus ja psykologia
Kielet ja kirjallisuus
Kulttuuri ja taide
Lastenkirjat
Otatieto
Pokkarit
Sosiaaliala
Sukupuolentutkimus
Talous ja johtaminen
Tekniikka ja IT
Teoriat ja tutkimusmenetelmät
Terveys ja hyvinvointi
Viestintä ja media
Yhteiskunta ja politiikka
Ympäristö ja luonto
Äänikirjat
Tulossa
Ajankohtaista
Kustantamo
Tietoa Gaudeamuksesta
Vertaisarviointi
Tarjoa käsikirjoitusta
Kirjoittajat
Tilaaminen
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Medialle
In English
Verkkokauppaan
Siirry sisältöön
Hae sivustolta
Search
Näytetään kaikki 9 tulosta
Lajittelu, oletustapa
Lajittelu: ostetuin ensin
Järjestä uusimman mukaan
Lajittelu: halvin ensin
Lajittelu: kallein ensin
Kirjat
ruoka
Hely Tuorila & Ulla Appelbye (toim.)
Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät
Anu Hopia & Erik Fooladi
Hyppysellinen tiedettä
Elisa Aaltola (toim.)
Johdatus eläinfilosofiaan
Maijaliisa Erkkola, Riikka Pajulahti & Tiina Konttila
Kestokamujen yllätysjuhlat
Maijaliisa Erkkola, Riikka Pajulahti & Tiina Konttila
Kestokamut järkieväiden jäljillä
Anu Hopia & Pekka Lehtonen
Kuplivaa kemiaa
Kaisa Karttunen, Laura Kihlström & Sanna-Liisa Taivalmaa
Nälkä ja yltäkylläisyys
Ritva Kylli
Suomen ruokahistoria
Hanna Mattila (toim.)
Vähemmän lihaa
Scroll to Top