Kirjat

Maijaliisa Erkkola, Riikka Pajulahti & Tiina Konttila

Kestokamut järkieväiden jäljillä

Kestokamut järkieväiden jäljillä -kansikuva

Kustantajan hinta

27,00 

Maijaliisa Erkkola, Riikka Pajulahti & Tiina Konttila

Kestokamut järkieväiden jäljillä

Kun bussi kaartaa Katajamäen tilan pihaan, ulos kirmaa iloinen joukko kesäleiriläisiä. Viikon aikana retkeillään, musisoidaan, ongitaan ja kokataan – ja tietysti herkutellaan. Mutta hetkinen… kuka kähvelsi ohrarieskat Kalevin repusta? Kestokamut järkieväiden jäljillä on hulvaton ruokaseikkailu, jossa tarjoillaan terveellistä, maistuvaa ja maapallolle suopeaa syötävää.

Kirjan tiedot

2022
ISBN 9789523451780
Sidottu
48 sivua, värikuvitettu
L68.2, L85.22
Ikäsuositus: 5+
Kansi: Tiina Konttila

Kun bussi kaartaa Katajamäen tilan pihaan, ulos kirmaa iloinen joukko kesäleiriläisiä. Viikon aikana retkeillään, musisoidaan, ongitaan ja kokataan – ja tietysti herkutellaan. Mikään ei voita tuoreita mustikoita ja omin käsin letitettyä pullaa!

Mutta hetkinen… kuka kähvelsi ohrarieskat Kalevin repusta? Entä härkäpavut pellosta? Kesäleirin lapset alkavat jäljittää salaperäistä eväsvarasta, joka jätöksistä päätellen saattaa olla hirviömäisen suuri! Ja mahtaako tunkeilijan ruokavalio olla kunnossa?

Kestokamut järkieväiden jäljillä on hulvaton ruokaseikkailu, jossa tarjoillaan terveellistä, maistuvaa ja maapallolle suopeaa syötävää. Samalla tutustutaan siihen, mistä ruoka tulee, miten sitä valmistetaan ja millaisia ominaisuuksia siinä piilee. Koko komeus on kuorrutettu huumorilla ja aimo annoksella ruokailoa! Kirja on suunnattu erityisesti lapsille 5-vuotiaista alkaen.

Kirjoittajat / toimittajat

Maijaliisa Erkkola

Maijaliisa Erkkola on Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori. Hän tutkii muun muassa lasten ravitsemusta ja on mukana laatimassa pohjoismaisia ravitsemussuosituksia. Kuva: Veikko Somerpuro.

Tiina Konttila

Tiina Konttila on kuvittaja ja sarjakuvantekijä, joka tunnetaan lempeän humoristisesta tyylistään.

Riikka Pajulahti

Riikka Pajulahti on ravitsemustieteen väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän työskentelee ruokakasvatusaiheiden parissa ja tutkii väitöskirjassaan lasten ravitsemusta.

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top