Kirjat

Vuokko Niiranen, Riitta Seppänen-Järvelä, Merja Sinkkonen & Pirkko Vartiainen

Johtaminen sosiaalialalla

Johtaminen sosiaalialalla

Kustantajan hinta

34,00 

Vuokko Niiranen, Riitta Seppänen-Järvelä, Merja Sinkkonen & Pirkko Vartiainen

Johtaminen sosiaalialalla

Sosiaalialan johtaja toimii monialaisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Hänen tärkein tehtävänsä on johtaa voimavaroja, joihin sisältyvät henkilöstön, osaamisen ja rahan ohella työn sosiaaliset, fyysiset ja kulttuuriset rakenteet.

Sosiaalialan johtaja toimii monialaisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Hänen tärkein tehtävänsä on johtaa voimavaroja, joihin sisältyvät henkilöstön, osaamisen ja rahan ohella työn sosiaaliset, fyysiset ja kulttuuriset rakenteet. Johtajan on huolehdittava myös asiakassuhteista sekä yhteyksistä poliittisiin päättäjiin ja palveluiden rahoittajiin.

Teos selvittää, millaisia ongelmia, menettelytapoja ja periaatteellisia kysymyksiä näihin alueisiin liittyy. Lisäksi teoksessa pohditaan, kuinka sosiaalialan johtamiseen liittyvät teoriat ja suuntaukset vaikuttavat johtajan työhön. Uutena avauksena ja yhtenä keinona toimia monesti nopeastikin muuttuvalla kentällä esitellään idea hybridijohtajuudesta.4

 

Kirjoittajat / toimittajat

Vuokko Niiranen

YTT, HTL Vuokko Niiranen toimii professorina Itä-Suomen yliopistossa

Riitta Seppänen-Järvelä

Riitta Seppänen-Järvelä, VTT, on dosentti ja tutkimusprofessori Kelan tutkimusyksikössä. Hän on kehitellyt moninäkökulmaista ja -menetelmällistä arviointi- ja implementaatiotutkimusta erityisesti kuntoutuksen parissa.

Merja Sinkkonen

YTT, HTM Merja Sinkkonen toimii tutkijatohtorina Itä-Suomen yliopistossa

Pirkko Vartiainen

Pirkko Vartiainen, HTT, on sosiaali- ja terveyshallintotieteen professori Vaasan yliopiston johtamisen yksikössä.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top