Kirjat

Nando Malmelin & Mikko Villi (toim.)

Mediajohtaminen

Näkökulmia uudistuvaan media-alaan

Mediajohtaminen

Kustantajan hinta

34,00 

Nando Malmelin & Mikko Villi (toim.)

Mediajohtaminen

Näkökulmia uudistuvaan media-alaan

Mediajohtaminen on ensimmäinen mediajohtamista ja mediatyötä laajasti tarkasteleva suomenkielinen kirja. Teoksessa perehdytään monipuolisesti media-alan ydinteemoihin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Median murros on mullistanut media-alan sisällöntuotannon ja samalla myös johtamisen. Sisältöä ostetaan yhä enemmän itsenäisiltä toimijoilta, ja sen tuottamiseen osallistuu myös yleisö. Muuttuvat viestintäympäristöt ja digitalisoituminen vaativat medialta jatkuvaa uudistumista. Tulevaisuudessa mediajohtaminen onkin yhä enemmän luovuuden ja uudistumisen johtamista.

Mediajohtaminen on ensimmäinen mediajohtamista ja mediatyötä laajasti tarkasteleva suomenkielinen kirja. Teoksessa perehdytään monipuolisesti media-alan ydinteemoihin ja ajankohtaisiin kysymyksiin. Se avaa uusia näköaloja esimerkiksi media-alan brändien, yhteisöjen ja strategiatyön johtamiseen.

Kirja luo perustaa mediajohtamisen kasvavalle oppialalle, auttaa kehittämään media-alan yritysten osaamista sekä syventää keskustelua median murroksesta ja alan tulevaisuudesta. Teos antaa virikkeitä media-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden lisäksi kaikille luovien toimialojen luotsaajille.

Kirjoittajat / toimittajat

Nando Malmelin

Nando Malmelin, VTT, työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professorina (Professor of Practice) ja on viestinnän dosentti Helsingin yliopistossa.

Mikko Villi

Mikko Villi, TaT, toimii yliopistonlehtorina ja Viestinnän tutkimuskeskus CRC:n tutkimusjohtajana Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella. Villi on viestinnän dosentti Helsingin yliopistossa. Villin tutkimus kohdistuu mediajohtamiseen, journalismiin, sosiaaliseen mediaan, mobiiliviestintään ja valokuvalliseen viestintään.

Muut kirjoittajat

Heikki HellmanYTT, on tiedotusopin dosentti, Tampereen yliopiston Viestinnän, median ja teatterin yksikön (CMT) johtaja ja Yleisradion hallituksen jäsen.

Rita Järventie-ThesleffKTT, on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori (Professor of Practice) ja kansainvälisen CEMS-maisteriohjelman akateeminen johtaja.

Pikka-Maaria LaineKTT, toimii johtamisen apulaisprofessorina Lapin yliopistossa ja strategisen johtamisen dosenttina Itä-Suomen yliopistossa.

Gregory Ferrell LowePhD, toimii mediajohtamisen professorina Tampereen yliopistossa ja puheenjohtajana European Media Management Associationissa.

Janne MatikainenVTT, työskentelee yliopistotutkijana Helsingin yliopiston viestinnän oppiaineessa. Hän on Tampereen yliopiston tiedotusopin dosentti.

Johanna MoisanderKTT, toimii professorina organisaatioviestinnän oppiaineessa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella.

Hannu NieminenPhD, on Helsingin yliopiston viestintäpolitiikan professori.

Sari VirtaKTM, on väitöskirjatutkija Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksikössä ja Jönköpingin kauppakorkeakoulun Media Management Transformation Centre (MMTC) -tutkimuskeskuksessa.

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top