Kirjat

Ilona Suojanen

Onnellinen turvallisuus

Turvallista arkea etsimässä

Onnellinen turvallisuus

Kustantajan hinta

34,00 

Ilona Suojanen

Onnellinen turvallisuus

Turvallista arkea etsimässä

Turvallisuutta tarkastellaan useimmiten uhkien ja pelkojen puuttumisen kautta. Mutta kun tunnemme olomme turvalliseksi, kyse on muustakin kuin siitä, että emme pelkää. Onnellinen turvallisuus kutsuu katsomaan turvallisuutta uudesta näkökulmasta.

Kirjan tiedot

2022
ISBN 9789523451988
Nidottu
408 sivua, kuvitettu
KL 17.3
Kansi: Miika Immonen

Turvallisuutta tarkastellaan useimmiten uhkien ja pelkojen puuttumisen kautta. Mutta kun tunnemme olomme turvalliseksi, kyse on muustakin kuin siitä, että emme pelkää. Mistä turvallisuuden tunne syntyy? Miten turvallisuus ja onnellisuus kietoutuvat toisiinsa?

Onnellinen turvallisuus kutsuu katsomaan turvallisuutta uudesta näkökulmasta. Turvallisuus on myös elämisen helppoutta, tuttuuden tunnetta, onnea ja iloa. Siihen vaikuttavat vahvasti niin paikka, muut ihmiset kuin elämänkokemuksemmekin.

Tutkimustietoa ja ihmisten omakohtaisia kokemuksia yhdistelevä teos kuljettaa lukijaa Suomessa ja maailmalla, julkisessa ja yksityisessä tilassa, kaupungissa ja luonnon helmassa. Matkan varrella hahmottuu, mistä turvallinen arki koostuu, miten turvallisuuden tunnetta voitaisiin lisätä ja miksi se on elämässämme niin tärkeää. Rinnalla kulkee Ilona Suojasen oma tarina korona- ajalta: mikä tuo turvaa, kun on muutettava maasta toiseen ja etsittävä uutta työtä tilanteessa, jossa koko maailma menee kiinni?

Kirjoittajat / toimittajat

Ilona Suojanen

Ilona Suojanen, FT, teki väitöskirjansa onnellisuudesta Edinburghin yliopistossa ja tutki turvallisuutta Rotterdamin Erasmus-yliopistossa. Kuva: Edgar Rodríguez-Dorans.

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top